Mam teraz o wiele niższe zdolności intelektualne, niż podczas nauki w szkole i wątpię, żeby depakine miała to zmienić, bo tak na mnie wpływa moja choroba, która ma negatywny wpływ na moje funkcje poznawcze.
Czy DEPAKINE otępia?
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
- Status: rencistka
Re: Czy DEPAKINE otępia?
Mam teraz o wiele niższe zdolności intelektualne, niż podczas nauki w szkole i wątpię, żeby depakine miała to zmienić, bo tak na mnie wpływa moja choroba, która ma negatywny wpływ na moje funkcje poznawcze.
-
- zaufany użytkownik
- Status: trener pokemon
[quote="koniczynka26"]Mnie depakine też nie otępia, tylko mnie uspokaja i łagodzi gwałtowne emocje , ale w to, że depakine uczyni ze mnie geniusza zdecydowanie nie wierze, bo zbyt duże mam deficyty intelektualne , problemy z pamięcią i koncentracją uwagi .
Mam teraz o wiele niższe zdolności intelektualne, niż podczas nauki w szkole i wątpię, żeby depakine miała to zmienić, bo tak na mnie wpływa moja choroba, która ma negatywny wpływ na moje funkcje poznawcze.[/quote]
Na mnie podobnie choć dawka 2x1000mg już wywołuje senność. A 2x500 jest ok. Ja to się dziwię że w ogóle przed terapią zdałem wszystkie przedmioty na studiach mgr i potem w trakcie się obroniłem. A co do Depakine to mi pomaga opanować drgawki i np podskoki wywołane emocjami głównie pozytywnymi - np jak zobaczyłem coś fajnego w sklepie albo usłyszałem ulubioną piosenkę to chciałem odfrunąć. Miałem to od małego a dzięki Depakine i Tegretol nie mam tego problemu.
-
- zarejestrowany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
- Lokalizacja: z Czarnych Dziur, z Pustek Kul, z Lasu gdzie nie ma Czasu
Najgorszy objaw jej brania to wypadanie włosów.
-
- bywalec
-
- zaufany użytkownik
mam pytanie do forumowych Pań - czy przyjmowanie depakiny wpłynęło jakoś na częstotliwość miesiączki? mi się okres ostatnio spóźnił o dwa tygodnie, nie wiem, od którego to leku...
-
- zaufany użytkownik