mam taki problem, że po wypiciu kawy, czy herbaty, nawet w małych ilościach odczuwam jak serce mnie kłuje, nie mówię, nawet o zwykłej kawie, czy herbacie w normalnych ilościach. I zastanawiam się nad tym czy to ma związek z tym, że po niektórych lekach zwalnia metabolizm, więc i metabolizowanie kofeiny co może powodować te niedoległości. Czy myślę dobrze? Czy ktoś ma podobne doświadczenia? Biorę tylko ZypAdhera 405mg.
Kawa, herbata, serce
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- zarejestrowany użytkownik
Kawa, herbata, serce
mam taki problem, że po wypiciu kawy, czy herbaty, nawet w małych ilościach odczuwam jak serce mnie kłuje, nie mówię, nawet o zwykłej kawie, czy herbacie w normalnych ilościach. I zastanawiam się nad tym czy to ma związek z tym, że po niektórych lekach zwalnia metabolizm, więc i metabolizowanie kofeiny co może powodować te niedoległości. Czy myślę dobrze? Czy ktoś ma podobne doświadczenia? Biorę tylko ZypAdhera 405mg.
-
- bywalec
Re: Kawa, herbata, serce
-
- bywalec
- Status: Czysty
Re: Kawa, herbata, serce
[quote=darioos post_id=694095 time=1679428400 user_id=10627]
kłuje[/quote]
NERWOBÓL na 99%