Postautor: Meduzola » ndz cze 11, 2023 8:06 pm
Wiele osób podziela tą mentalność, myślą, że jak będą łykać tabletki, to będą zdrowi. Czy naprawdę można być aż tak zmanierowanym przez reklamy? Druga kwestia to taka, że wiele cennych witamin z pożywienia nie wchłania się do organizmu, tylko jest wydalana, te syntetyczne chyba jeszcze bardziej. Chodzi m.in. o nieszczelność, przesiąkliwość jelita grubego i zaburzenie działania zastawki okołokątniczej, która według mnie sprawia, że ludzka dopamina działa żrąco na mózg. Nie mam ochoty na substancje wypełniające i przeciwzbrylające. Nie lubię też łykać dodatkowych tabletek, bo mam wąski przełyk. Mogę jeść frytki na śniadanie, u mnie kilka godzin po przebudzeniu się, jogurt owocowy na obiad i kilka plastrów sera Gouda lub podsmażany makaron na kolację. Uczucie nasycenia powoduje u mnie lęk, szczególnie z rana. Łykanie syntetycznej witaminy B12 cztery lata temu powodowało u mnie depresję. Wiem, że występuje ona tylko w mięsie i produktach odzwierzęcych, przy których najczęściej zbiera mnie na mdłości. Zapach gorącego mleka od wczesnych lat jest dla mnie obrzydliwy, widok "kożucha" jeszcze bardziej. Zjedzenie kurczaka z rosołu przeraża mnie mniej, niż tego pieczonego lub smażonego. Ewentualnie pod wieczór robię sobie jajko sadzone. Chyba mam dobrze unerwiony układ pokarmowy, skoro te rzeczy tak często przekładają się na psychikę. Co do bólu w nodze, jest tak, jak pisałam, przez cały tydzień pojawia się o tej samej porze, tym razem 23:40. Jestem przekonana, że to interwencja osób trzecich i nie zmieniam zdania. "Oni" potrafią niszczyć mózgi na odległość. Wystarczy, że mają Twoje DNA, a DNA wibruje u każdego człowieka inaczej, to identyfikator. Wielu ludzi nosi w sobie chipy i procesory, inny rodzaj identyfikatora. Więc snuję własną opowieść, nawet jeśli "oni" według standardowej psychiatrii są "urojeniowi". Ps. Każdy mój wpis w tym wątku uaktywnia piętnaście dodatkowych botów. A o dowolnej porze dnia i nocy jest ich minimum siedem.
Ostatnio zmieniony pn cze 12, 2023 4:04 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.