Kobiety pistolety.

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.

Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Kobiety pistolety.

Postautor: AcidHouse » śr mar 09, 2022 1:06 pm

Czy kobiety pistolety znudzone partnerem, wybierają lepszy model, jeśli chodzi o całokształt, czy tylko chodzi im o nowego peniza i odstrzelenie starego ?

Pytam z czystej ciekawości.

__

Awatar użytkownika
milusia12
zaufany użytkownik

Re: Kobiety pistolety.

Postautor: milusia12 » śr mar 09, 2022 2:35 pm

to chyba nie odpowiednia strona - zn - nie trafi do tych kobiet o które pytasz:))

ale w moim mniemaniu jesli chłop nie deklaruje się jednoznacznie czyt. dalej nie ma kobieta pewności kim dla siebie są, czego od siebie wymagają. To wiadomo żeby nie być naiwniaczką flirtuje się z każdym, a co potem to różnie bywa.

Co innego kiedy są wspólne dążenia/osiągnięcia partnerstwo/zażyłość wtedy nie patrzy się na innych mimo chodem tak jak na swojego...:))

- tak mi sie wydaje.

i co to wgl ta kobieta pistolet??

Awatar użytkownika
falling up
bywalec

Postautor: falling up » śr mar 09, 2022 3:15 pm

[quote=AcidHouse post_id=662780 time=1646820415 user_id=9910]
Czy kobiety pistolety znudzone partnerem, wybierają lepszy model, jeśli chodzi o całokształt, czy tylko chodzi im o nowego peniza i odstrzelenie starego ?

Pytam z czystej ciekawości.

__
[/quote]

uśmiechnij się tylko do jednej. kiedy zrozumiesz. równowaga nasha i krzywe eliptyczne znam język arabski
każdy czerwony napój ma barwinik=witamine "Ha"

*

prefix.

Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Postautor: Schibi » śr mar 09, 2022 3:42 pm

Kobiety są różne podobnie jak mężczyźni nigdy nie wiesz na kogo trafisz, trzeba kogoś poznać aby się przekonać, albo wóź albo przewóź.

Awatar użytkownika
falling up
bywalec

jak zabić dziecko na szataniste.

Postautor: falling up » śr mar 09, 2022 4:18 pm

[quote=Schibi post_id=662797 time=1646829734 user_id=9871]
Kobiety są różne podobnie jak mężczyźni nigdy nie wiesz na kogo trafisz, trzeba kogoś poznać aby się przekonać, albo wóź albo przewóź.
[/quote]

czy kobiety są różnę. SPRAWDŹMY TO wchodząc na RED TUBE czyli YOU TUBE. sprawdziliśmy ale się baliśmy.

czy RED TUBE TO INTERNET TV RADIO?

tak.

Dlaczego?

dajcie posłuchać dziecku wiadomości albo audycji radiowych żeby je zabić

*

prefix.

Awatar użytkownika
falling up
bywalec

Postautor: falling up » śr mar 09, 2022 4:18 pm

jak umrze posmarujcie ją znakiem krzyża miodem.

*

prefix.

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » śr mar 09, 2022 4:58 pm

[quote="falling up" post_id=662787 time=1646828144 user_id=10306]
uśmiechnij się tylko do jednej. kiedy zrozumiesz. równowaga nasha i krzywe eliptyczne znam język arabski
[/quote]
Ja też znam, wiem, jak jest "powróz" po arabsku, to najsilniejsza liczba... Co do Nasha i "krzywych Ulama": "przekleństwo liczb pierwszych" ??? Ja jestem (astrologiczną) Czwórką. Cztery to chybotliwe krzesło... Cztery: to obraz wybiera sobie ścianę (1 z 4), na której chce zawisnąć... Churchill z nogami zawsze ku Północy. Nie wprowadzać chaosu do mojego nieporządku... Bloss nicht! John Nash, urodzony 1928. Nimm2: "Naschen und Vitamine./ Łakocie i witaminy." Kurde, skąd wiedzieli, że lubię te cukierki... ??? Reklama dźwignią głupoty... I kto oni? "Mathematica Divina. Kontrakcji macicznych nikt nie powstrzyma". Stymulacja sutka przed porodem ułatwia poród. Oksytocyna stwarza u-czucie wspólnoty, to hormon miłości, naturalna Al-Rischa. "Sutki jak amunicje" śpiewał ktoś.

Awatar użytkownika
milusia12
zaufany użytkownik

Postautor: milusia12 » śr mar 09, 2022 5:36 pm

[quote=Meduzola post_id=662808 time=1646834288 user_id=9051]
[quote="falling up" post_id=662787 time=1646828144 user_id=10306]
uśmiechnij się tylko do jednej. .... "Mathematica Divina. Kontrakcji macicznych nikt nie powstrzyma". Stymulacja sutka przed porodem ułatwia poród. Oksytocyna stwarza u-czucie wspólnoty, to hormon miłości, naturalna Al-Rischa. "Sutki jak amunicje" śpiewał ktoś.
[/quote]

Zaraz mi się tu tematyka: drogi mlecznej i doliny krzemowej przypomina :))

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » śr mar 09, 2022 8:59 pm

[quote=milusia12 post_id=662814 time=1646836598 user_id=10388]
Zaraz mi się tu tematyka: drogi mlecznej i doliny krzemowej przypomina :))
[/quote]
:-) https://youtu.be/gq3C8huU5mw

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » śr mar 09, 2022 9:47 pm

"Skrzyp ma unikalną zdolność absorpcji z gleby krzemu (Si), któremu zawdzięcza swoją szorstką fakturę wykorzystywaną (...) do szorowania garnków i naczyń. Kowale i snycerze polerowali skrzypem miecze i inną broń wierząc, że zyskają one siłę tej rośliny", źródło: "Ukryta historia ziół. Sekretne właściwości 150 roślin" (Kim Hurst), s.65. Ps. WAŻNE: Przecież nie mówię, żeby przed porodem pić skrzyp, ale po porodzie może tak... Ale zasięgnę jeszcze porady, doczytam, czy przy karmieniu skrzyp można pić, bo może nie można!

AcidHouse
bywalec
Status: Stara szkoła

Postautor: AcidHouse » czw mar 10, 2022 12:43 pm

Wiem, że nie wszystkie kobiety są pistoletami.

Chodzi mi jedynie o to, że one mnie podniecają. Tylko bałbym się, że jak na przykład w nocy zadzwonię do Ewy lub we śnie powiem imię Danuty to czy one mi odstrzelą jajka, bo np. uznają to za zdradę pierwszego formatu.

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » czw mar 10, 2022 4:48 pm

Na zakończenie tylko..., niech autor wątku wreszcie ma szansę rozwinąć swoją myśl... "Skrzyp jako środek przeciwkrwotoczny pomaga w krwawieniach płucnych, macicznych [czyli po porodzie, ale jak to się ma do laktacji, nadal nie wiem...] i żołądkowych oraz w krwawieniach z żylaków odbytu", źródło: Maria Treben (1909-1991) w: "Apteka Pana Boga. Porady i praktyka stosowania ziół leczniczych", przypadek chce, że i tu strona 65.

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » pt mar 11, 2022 4:19 am

... No dobrze. Więc tak: A. Ożarowski i W. Jaroniewski podają (wyd. 1989, s. 349-352) wiele związków chemicznych zawartych w skrzypie polnym (Equisetum arvense), który nota bene należy do gromady paprotników, zbiorczo nazywa się je: flawonoidami, fenolokwasami i alkaloidami. Piszą do tego, że odwary z ziela skrzypu polnego są zalecane przy słabej "resorpcji soli wapnia z pokarmów", no a wiadomo nam, ludziom 21-go wieku, że wapń z pokarmu często nie trafia do kości, tylko osadza się w arteriach, współtworząc blaszkę miażdżycową. (Witamina K2 jest już dość rozpowszechniona, wiadomo...). Ale to również złogi nie-przyswojonego przez organizm wapnia pojawiają się w mózgu przy demencji (patrz: pamięć operacyjna a funkcje kognitywne), czy to młodzieńczej (Dementia praecox, dawne określenie schizofrenii sprzed Kraepelina i Bleulera) czy tej "starczej". ... A co jeśli ten wapń zbiera się również w męskim prąciu czy żeńskich "gonadach", powodując nieznośną depotencję..? Jest tak, że niektóre karmiące piersią matki doświadczają podczas karmienia... e-k-s-t-a-z-ę. Ekstaza daje upust nagromadzonemu napięciu... Mleko składa się z wapnia, wiadomo. Skrzyp polny zawiera również nikotynę (to taki owadobójczy alkaloid)... Trzeba by powyższe informacje zestawić z tym, co pisał Adam Hoffer (+) ze swoimi współpracownikami o witaminie B3, czyli niacynie, dokładnie nikotynamidzie (amid kwasu nikotynowego)... No i latają sobie pszczółki, zbierając z kwiatów nektar, z którego jest najpierw mleczko... chyba ;-) :-) Ps. Szukając czegoś na temat oksytocyny (patrz: skurcze porodowe oraz laktacja), natrafiłam na informację, że w mentolowym (?) ekstrakcie z paproci (skrzyp polny należy przecież do gromady paprotników...) zawarta jest niejaka astragalina, ale o tym może kiedy indziej. Tzn. może "w innych okolicznościach przyrody, niepowtarzalnych..."
Ostatnio zmieniony pt mar 11, 2022 4:44 am przez Meduzola, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » pt mar 11, 2022 4:22 am

[quote="falling up" post_id=662803 time=1646831918 user_id=10306]
jak umrze posmarujcie ją znakiem krzyża miodem.
[/quote]
Może być z koniczyny, ale nie wielokwiatowy, tylko z koniczyny...

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Postautor: Chłopiec Papuśny » pt mar 11, 2022 10:31 am

Ja mam dzisiaj spotkanie z kobietą. Sama napisała do mnie, stara znajoma. Być może będzie to udane spotkanie. Traktuje ją koleżeńsko, choć przestałbym się z nią.

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » pt mar 11, 2022 2:55 pm

Powiedzmy, że mamy "nowe okoliczności przyrody"... Skrzypu polnego jest podobno 50 rodzajów, a 9 z nich występuje w Naszym Kraju. No i "equus" po łacinie to "koń", skrzyp polny w ludowym nazewnictwie to "koński ogon"... Gdzie jeszcze znaleźć możemy krzem, krzemionkę, kwas krzemowy? W Islandii. Płucnica islandzka= porost islandzki= Centraria Islandica ... nie należy do królestwa roślin, ale lubi otoczenie drzew sosnowych. Zbieranie tego porostu/ plucnicy w Polsce jest zakazane, bo jest u nas gatunkiem zagrożonym! A w Islandii mogą Cię zdeptać rozwścieczeni Autochtony. (Ps. Z jakiego języka wywodzi się słowo "Centurion"..?)

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » ndz mar 13, 2022 2:40 pm

Nowe informacje mogą działać paraliżująco na "centralę"... Zawarta w strzałach Indian trucizna odnosi się etymologicznie do strychniny, a ta, co mnie zaskoczyło, wcale nie wywodzi się ze szczurzego ogona, tylko... "... wroniego oka". "Nikotyna działa na acetylocholinergiczne receptory nikotynowe NaCh-R." Coś mi się przypomniało: Wiecie, że ktoś (Polak!) napisał całkiem ciekawą pracę naukową o autoterapeutycznym przeciwdziałaniu chorobie Parkinsona (spowodowanego niedoborem dopaminy, patrz: "objawy pozapiramidowe", parkinsonizmy)... "Fajka pokoju"... No można zablokować aktywność receptorów nikotynowych na 1,5 roku jednym zastrzykiem... W Łodzi tramwaj już chodzi...

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » ndz mar 13, 2022 3:59 pm

Południowoamerykańska kurara ("kulczyba wronie oko") należy do klasy Magnoliopsida. ... Mój benjaminek na parapecie też... Pobudzam go moją zaborczą, apodyktyczną miłością i zmieniam mu algorytm. Ten lubiący porowata glebę pochodzenia wulkanicznego przybysz z okolic Australii przyzwyczaił się do mojej regularnej nieregularności. Czasem spływająca po spryskaniu jego listków na pomalowany na biało parapet woda... ma brunatne zabarwienie. Rośliny też muszą coś "przepracować", nie można jej traktować "instrumentalnie".(Następna faza moich dociekań, to różnicowanie na: Magnoliopsida-Piperopsida-Liliopsida). Pogoda jakaś sfrustrowana, że tak powiem, Słońce jakieś niemrawe dziś.

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » ndz mar 13, 2022 8:30 pm

Trele morele... Teraz "Impresja, zachód słońca": Przez pięć minut za oknem nadawał... słowik. No bo nie, żeby maj...

Awatar użytkownika
Meduzola
zaufany użytkownik

Postautor: Meduzola » ndz mar 13, 2022 11:03 pm

Zanim wrócę do fenolokwasów, flawonoidów i alkaloidów... Organizm składa się z większej ilości krzemu, niż wapnia, a "połamanym" starszym paniom i panom w szpitalach maczają chleb w mleku, może ma to przywołać wczesnodziecięce wspomnienia, wierząc w dobre intencje, oczywiście. Nasze choroby powodują generalnie pasożyty: Nadmiar wapnia sprawia, że mają one możliwość "przyczepiania" się do porowatych ścianek naczyń krwionośnych, podczas gdy "wypolerowane" krzemem arterie nie dają im takiej możliwości. I tak, najstarsze rośliny okrytozalążkowe "Magnoliopsida" / "Dicotyledoneae" pojawiły się w Mezozoiku, którego etapy to kolejno: trias, jura, kreda... Ta ostatnia trwała osiemdziesiąt milionów lat. Paleontologia (ks. Włodzimierz Sedlak, 1911-1993) może nas zaprowadzić również do czasów współczesnych, trzeba tylko rzucić hasło: "bioelektronika" lub rozkręcić stary radioodbiornik. Oczywiście po drodze był też Antoine Lavoisier (1743-1794). Ale Góry Świętokrzyskie są naprawdę bardzo stare... Jako "łączniczka" Meduza coś o tym wiem, tzn. wyczuwam moimi wężowymi włosami... Żeby tylko centrali nie sparaliżowało...

Wróć do „kto pomoże”