Czy mam schizofrenię lub co najmniej np. zab. schizotypowe?
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
-
- zaufany użytkownik
Re: Czy mam schizofrenię lub co najmniej np. zab. schizotypowe?
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
:mushroom: MUCHOMOR 1 :mushroom:
Czarny i czerwony - obydwa słowa zaczynają się na "cz", mają na czwartym miejscu literę "r" i kończą się na litery "ny". Są to nazwy kolorów w języku polskim.
Humor i muchomor - pierwsze słowo można ułożyć z liter drugiego, obydwa słowa kończą się na litery "mor".
Angielskie słowo "mushroom" (oznaczające grzyba, jego owocnik) jest dziwnie podobne do słowa "muchomor"! Obydwa słowa mają po 8 liter i zaczynają się na literę "m". Na drugim miejscu w obydwu słowach są litery "u", na czwartym miejscu w obydwu słowach są litery "h", trzecia i czwarta litera w obydwu słowach tworzą dwuznak (angielski dwuznak "sh" w słowie angielskim i polski dwuznak "ch" w słowie polskim). Cztery ostatnie litery słów "mushroom" i "muchomor" są takie same, tyle, że w różnej kolejności - w kolejności alfabetycznej są to: m, o, o, r ("o" występuje po dwa razy).
Słowo "muchomor" w potocznym slangu może oznaczać penisa, prącie, członka
Kolejna myśl: dziś, 6 grudnia, są imieniny
-
- zaufany użytkownik
:mushroom: MUCHOMOR 2 :mushroom:
25.05.2005 był finał piłkarskiej Ligi
Flaga Mediolanu wygląda podobnie do flagi Anglii, obie są białe z czerwonym krzyżem (z tym, że krzyż z flagi Mediolanu jest raczej bardziej zbliżony do różu czy purpury niż ten "bardziej wpadający w pomarańczowy" z flagi Anglii czy (tym bardziej) z herbu Mediolanu (w którym jest symbol bardzo przypominający flagę Anglii)). Finał LM 2004/2005 miał miejsce w Stambule, mieście na dwóch kontynentach w Turcji, a na fladze Turcji występują dwa kolory: czerwony i biały. Flaga Polski jest biało-czerwona (w bramce Liverpoolu był Jerzy Dudek). Para kolorów: biały i czerwony ewidentnie kojarzy się z
Super Mario "jadł muchomory" ("
-
- zaufany użytkownik
:mushroom: MUCHOMOR 3 :mushroom:
O wiele bardziej trujący od muchomora czerwonego muchomor zielonawy (muchomor sromotnikowy) też kojarzy się z genitaliami, i to nie tylko męskimi [
Istnieje książka Waldemara Borowskiego nazwana "Święty Grzybóg", której autorowi się wiele z muchomorem czerwonym kojarzy.
-
- bywalec
- Status: Guru
-
- zaufany użytkownik
W najlepszym przypadku: wątroba do przeszczepu
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
[quote=Amannn post_id=684684 time=1670471968 user_id=10077]
Ty byś nam lepiej kotek powiedział jak ci idzie szukanie partnerki?[/quote]
Kotek Amankoono chce rad od ciebie, to pisz mu je na PW
-
- bywalec
Re: :mushroom: MUCHOMOR 3 :mushroom:
[quote=kotek post_id=684488 time=1670345099 user_id=7890]
Muchomor trujący. Podczas transmisji jednego z meczów piłkarskiego mundialu w 2022 usłyszałem słowo "penetrujący" (mogło ono nie być w mianowniku i w formie rodzaju męskiego). Siedem ostatnich liter słowa "penetrujący" tworzy słowo "trujący". Słowo "trujący" kojarzy się z muchomorem. Ale fraza "muchomor penetrujący" [[b]NIE CHCĘ TU KOGOKOLWIEK GORSZYĆ![/b] ] jest koincydentna! Tym "muchomorem penetrującym" miałby być oczywiście członek. Słowo "pene" (tworzone przez litery znajdujące się przed literami tworzącymi słowo "trujący" w wyrazie "penetrujący") po włosku oznacza "członek"! członek penetrujący. Muchomor trujący. Zachodzi gra słów. Włochy - Mediolan, Milan (25.05.2005, AC Milan - Liverpool FC), Mario i oczywiście muchomor...
O wiele bardziej trujący od muchomora czerwonego muchomor zielonawy (muchomor sromotnikowy) też kojarzy się z genitaliami, i to nie tylko męskimi [[b]NIE CHCĘ TU KOGOKOLWIEK GORSZYĆ![/b] ] Łacińska nazwa tego śmiertelnie trującego grzyba to[i]Amanita phalloides[/i] . Słowo "phalloides" nawiązuje do fallusa, czyli do penisa. Na początku słowa "sromotnikowy" znajdują się litery tworzące słowo "srom", które oznacza wulwę, zewnętrzne żeńskie narządy płciowe. Jedną z charakterystycznych cech[i]Amanita phalloides[/i] jest posiadanie wyraźnej pochwy (po angielsku "volva" (słowo bardzo podobne do "vulva", wyrazu oznaczającego srom kobiecy)), a pochwa to także nazwa miejsca w ciele kobiety, w którym umieszcza się prącie, aby spłodzić potomstwo. Pochwa muchomora zielonawego może być określona jako "sacklike" ("workowata"), a słowo "sack" w wulgarnej angielszczyźnie może oznaczać męską mosznę, w której znajdują się jądra. Mamy więc skojarzenia muchomora sromotnikowego z różnymi genitaliami: z penisem, z pochwą, z wulwą, z moszną.[b]Znowu bardzo erotyczne treści,[u]oczywiście nie chcę siać zgorszenia[/u] ,[/b] ale takie są koinydencje:oops: W gimnazjum była niemądra rozmowa z jednym (czy więcej niż z jednym) z "współklaśników", w której mówiono o prostytutce masturbującej się muchomorem sromotnikowym. Dwie czy trzy pierwsze litery słowa "sromotnikowy" skojarzyły się w rozmowie z wulgarnym czasownikiem oznaczającym wydalanie stolca, pamiętam, że pewien "współklaśnik" powiedział o muchomorze sromotnikowym, że "po nim się s*a" (biegunka występuje jako jeden z objaw zatrucia tym bardzo niebezpiecznym grzybem).
Istnieje książka Waldemara Borowskiego nazwana "Święty Grzybóg", której autorowi się wiele z muchomorem czerwonym kojarzy.[u]Nie chcę tu bluźnić ani gorszyć kogokolwiek![/u] Elementy nazwy tej książki takie jak "Święty" czy "bóg" mogą wzbudzać w "psychice" skojarzenia... Okazuje się, że mi się też wiele z[u]muchomorem[/u] kojarzy.[/quote]
Zboczony dziwak.
Nikogo nie interesuja Twoje zboczenia.
-
- bywalec
- Status: Guru
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
[quote=Catastrophique post_id=684690 time=1670485442 user_id=6997][quote=kotek post_id=684488 time=1670345099 user_id=7890]
Muchomor trujący. Podczas transmisji jednego z meczów piłkarskiego mundialu w 2022 usłyszałem słowo "penetrujący" (mogło ono nie być w mianowniku i w formie rodzaju męskiego). Siedem ostatnich liter słowa "penetrujący" tworzy słowo "trujący". Słowo "trujący" kojarzy się z muchomorem. Ale fraza "muchomor penetrujący" [[b]NIE CHCĘ TU KOGOKOLWIEK GORSZYĆ![/b] ] jest koincydentna! Tym "muchomorem penetrującym" miałby być oczywiście członek. Słowo "pene" (tworzone przez litery znajdujące się przed literami tworzącymi słowo "trujący" w wyrazie "penetrujący") po włosku oznacza "członek"! członek penetrujący. Muchomor trujący. Zachodzi gra słów. Włochy - Mediolan, Milan (25.05.2005, AC Milan - Liverpool FC), Mario i oczywiście muchomor...
O wiele bardziej trujący od muchomora czerwonego muchomor zielonawy (muchomor sromotnikowy) też kojarzy się z genitaliami, i to nie tylko męskimi [[b]NIE CHCĘ TU KOGOKOLWIEK GORSZYĆ![/b] ] Łacińska nazwa tego śmiertelnie trującego grzyba to[i]Amanita phalloides[/i] . Słowo "phalloides" nawiązuje do fallusa, czyli do penisa. Na początku słowa "sromotnikowy" znajdują się litery tworzące słowo "srom", które oznacza wulwę, zewnętrzne żeńskie narządy płciowe. Jedną z charakterystycznych cech[i]Amanita phalloides[/i] jest posiadanie wyraźnej pochwy (po angielsku "volva" (słowo bardzo podobne do "vulva", wyrazu oznaczającego srom kobiecy)), a pochwa to także nazwa miejsca w ciele kobiety, w którym umieszcza się prącie, aby spłodzić potomstwo. Pochwa muchomora zielonawego może być określona jako "sacklike" ("workowata"), a słowo "sack" w wulgarnej angielszczyźnie może oznaczać męską mosznę, w której znajdują się jądra. Mamy więc skojarzenia muchomora sromotnikowego z różnymi genitaliami: z penisem, z pochwą, z wulwą, z moszną.[b]Znowu bardzo erotyczne treści,[u]oczywiście nie chcę siać zgorszenia[/u] ,[/b] ale takie są koinydencje:oops: W gimnazjum była niemądra rozmowa z jednym (czy więcej niż z jednym) z "współklaśników", w której mówiono o prostytutce masturbującej się muchomorem sromotnikowym. Dwie czy trzy pierwsze litery słowa "sromotnikowy" skojarzyły się w rozmowie z wulgarnym czasownikiem oznaczającym wydalanie stolca, pamiętam, że pewien "współklaśnik" powiedział o muchomorze sromotnikowym, że "po nim się s*a" (biegunka występuje jako jeden z objaw zatrucia tym bardzo niebezpiecznym grzybem).
Istnieje książka Waldemara Borowskiego nazwana "Święty Grzybóg", której autorowi się wiele z muchomorem czerwonym kojarzy.[u]Nie chcę tu bluźnić ani gorszyć kogokolwiek![/u] Elementy nazwy tej książki takie jak "Święty" czy "bóg" mogą wzbudzać w "psychice" skojarzenia... Okazuje się, że mi się też wiele z[u]muchomorem[/u] kojarzy.[/quote]
Zboczony dziwak.
Nikogo nie interesuja Twoje zboczenia.[/quote]
Nie obrażaj kotka dewiancie co ostatnio sugerował seks z psem.
Lepiej powiedz czy Eden może do ciebie i trikstera dołączyć mimo iż jest dziewicą?
Ostatnio zmieniony czw gru 08, 2022 11:46 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- bywalec
[quote=Amannn post_id=684723 time=1670530443 user_id=10077]dewianci co ostatnio chciał się ruchać z psem.[/quote]
Jest tu na forum jakikolwiek moderator?
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
[quote=Catastrophique post_id=684727 time=1670531452 user_id=6997][quote=Amannn post_id=684723 time=1670530443 user_id=10077]dewiancie co ostatnio sugerował seks z psem.[/quote]
Jest tu na forum jakikolwiek moderator?[/quote]
Ja jestem nieformalnym moderatorem. Nie wypieraj się faktów. Masz zaprzestać obrażania kotka który ma wiele ciekawego do powiedzenia
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
-
- zaufany użytkownik
[quote=Catastrophique post_id=684736 time=1670535224 user_id=6997]
Bardzo slabe prowo, Amannn. Ja nie Trickster ani nie Kicius;) .[/quote]
Jakie prowo? Daj mi numer do twojego psychiatry to porozmawiam z nim o twoich urojeniach o tej sugestii seksu z psem też . Może to się bierze z twoich marzeń sennych i to wszystko da się wytłumaczyć Katastrofa wymaga tylko od ciebie pracy nad sobą.
-
- zaufany użytkownik
[quote=pingui post_id=684693 time=1670503173 user_id=10018]Ja na pewno bym muchomora nie wszamał, za żadne pieniądze nikt by mnie do tego nie przekonał. Ludzie jednak robią różne dziwne rzeczy. W imię tego by się odurzyć czy poczuć się lepiej. Tyle że potem bywa jeszcze gorzej.[/quote]