Déjà vu - częste migawki

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.

Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
Handicap
zaufany użytkownik

Déjà vu - częste migawki

Postautor: Handicap » pn mar 29, 2021 12:10 am

Nasila mi się to zjawisko coraz częściej. Przy paleniu trawska występowało sporadycznie, w towarzystwie lekkiego oszołomienia. Teraz gdy zerwałem z nałogami nie-marginalnymi (wciąż palę papierosy), był spokój, ale pojawia się myślenie o tym, że to wszystko się już wydarzyło, a ja przeżywam swoje życie ponownie..
[nfo]This experience is a neurological anomaly related to epileptic electrical discharge in the brain, creating a strong sensation that an event or experience currently being experienced has already been experienced in the past. [/nfo]

Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Re: Déjà vu - częste migawki

Postautor: Hipis » pn mar 29, 2021 9:40 am

Nie walczcie z przyszłością bo wypadniecie z synchroniczności i stracicie >> przepływ << przez życie w odgrywaniu swojej roli we wszechświecie.
E ?= m + (*c²)

Awatar użytkownika
Handicap
zaufany użytkownik

Postautor: Handicap » pn mar 29, 2021 9:21 pm

Wiem. Na tej zasadzie mrużę jedno oko, by nie weryfikować decyzji powtórnie.. Przechodzę na lewe.. MAM PROBLEM Z LUTEINĄ (WIDZĘ PRZEZ POWIEKI). CO POLECACIE NA WZROK? KROPELKI SĄ W PORZĄDKU - TANIE I SKUTECZNE, W DODATKU PRZYJEMNE (W PRZYPADKU DENTYSTY NA PRZYCHODNI) [color=#FF0040][b]NIE-MARGINALNE[/b][/color]

Awatar użytkownika
Hipis
zaufany użytkownik

Postautor: Hipis » śr mar 31, 2021 10:39 am

Widzenie przez powieki jest efektem otwartej czakry 3-oka.
E ?= m + (*c²)

Awatar użytkownika
Handicap
zaufany użytkownik

Postautor: Handicap » wt maja 10, 2022 6:35 am

Czy dopuszczacie logiczną możliwość posiadania tak sprawnej fantazji, że potrafiła by ona przewinąć w-przód życie pod wpływem odpowiedniej stymulacji, prowadząc do odhaczania punktów krytycznych? Może to realistyczny zapamiętany szczegółowo Sen, może wyobraźnia lub DejaVu..

Wróć do „kto pomoże”