dobry psychoterapeuta Warszawa

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.

Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
malazu1
zarejestrowany użytkownik

dobry psychoterapeuta Warszawa

Postautor: malazu1 » sob maja 10, 2014 2:18 pm

Witam. Jestem nowa na forum, a na schizofrenie choruje dopiero od roku. Szukam dobrego psychoterapeuty w Warszawie; kogos, kto mi pomoze wrocic do rownowagi wewnetrznej i w miare normalnego zycia. Bede wdzieczna za kazda informacje. Wielkie dzieki.

Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Re: dobry psychoterapeuta Warszawa

Postautor: Bright Angel » sob maja 10, 2014 2:38 pm

Nie znam psychoterapeutów w Warszawie, ale mogę Ci doradzić, abyś szukała kogoś, kto jest po psychologii i zajmuje się terapią poznawczo-behawioralną. Jest bardzo skuteczna w schizofrenii.
[i][b][color=#FF4000]Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.[/color][/i][/b]

alvi

Postautor: alvi » ndz kwie 24, 2016 11:21 pm

Wiem że temat dość stary, ale mam taki sam problem, z tym że mi udało się znaleźć idealnego dla mnie psychoterapeutę Krzysztof Wierzbicki- pracuje w Psychologgia na chmielnej. Muszę powiedzieć ze udało mi się z nim porozumieć już na pierwszej wizycie. Jego leczenie jest zupełnie dopasowane do mnie, skuteczne. Widzę poprawę. Sesje terapeutyczne też mi dużo pomagają. Lekarz bardzo sympatyczny, spokojny i cierpliwy. Dużo się naczekał zanim udało mu się ze mnie coś wywiedzieć. Ciężko było na początku, ale daliśmy radę. Dalej widuje się z Panem Krzysztofem i czuje się o niebo lepiej. www.psychologgia-plus.pl jakby ktoś był zainteresowany kliniką albo lekarzem.

asiapaczu

Postautor: asiapaczu » pt cze 17, 2016 11:25 am

Ja korzystałem z usług p. Ewy Guzowskiej - prowadzącej ośrodek MY MIND w Warszawie.

Jestem dzieckiem alkoholika i ciągnęło się to za mną wiele lat do czasu, aż pani Ewa nie otworzyła mi oczu na świat.

Polecam każdemu, kto pragnie wyjść z życiowego dołka i przestać być odizolowanym od innych...

[url]https://www.znanylekarz.pl/blog/author/ewa-guzowska/[/url]

amanda8

Postautor: amanda8 » pt wrz 09, 2016 5:29 pm

W klinice Psychologgia na Chmielnej pracują dobrzy psychoterapeuci. Ja chodziłam do pana Krzysztofa Wierzbickiego, ale ogólnie cała klinika jest dobra. Terapie przechodziłam powoli, nic na szybko. Pan Krzysztof okazał się bardzo spokojnym, cierpliwym człowiekiem, z którym mogłam spokojnie sobie rozmawiać. Warto www.psychologgia-plus.pl Dodam jeszcze, że jak szukałam kogoś na nfz to nie czułam, aby ktoś miał mi pomóc, nie odczuwałam tej chęci i to mnie zrażało, w przeciwieństwie tutaj.

Adrian1313

Postautor: Adrian1313 » śr paź 05, 2016 12:26 am

Bioenergoterapeci , doradcy duchowi warto też spróbować bo problem może być w sferze duchowej oni są dużo bardziej kompetetni leki tłumią tylko problem i zabierają siłę i energie a moc jest w nas ludziach szukaj a znajdziesz siostrzyczko .

Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Postautor: Walet Pikowy » śr paź 05, 2016 7:02 am

Mi trzeba wyjazdu na Majorke od razu wyzdrowieje tylko nikogo to nie obchodzi :roll: :cry:

Awatar użytkownika
zdzicha
zaufany użytkownik

Postautor: zdzicha » ndz paź 09, 2016 11:06 pm

..
Ostatnio zmieniony ndz paź 09, 2016 11:07 pm przez zdzicha, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zdzicha
zaufany użytkownik

Postautor: zdzicha » ndz paź 09, 2016 11:07 pm

[quote="Tup"]Mi trzeba wyjazdu na Majorke od razu wyzdrowieje tylko nikogo to nie obchodzi :roll: :cry:[/quote]

Wreszcie ktoś z sensem zagaił. Wyżej to same reklamy.

Awatar użytkownika
lasta
bywalec

Postautor: lasta » pn paź 10, 2016 5:10 am

Leon Zawodowiec był dobry...
Szukam osób do wspólnej znajomości z bliskich mi okolic, również Warszawy

AliceZet
Status: NIKT

Postautor: AliceZet » wt lip 04, 2017 5:02 pm

[quote=malazu1 post_id=296508 time=1399720726 user_id=7485]
Witam. Jestem nowa na forum, a na schizofrenie choruje dopiero od roku. Szukam dobrego psychoterapeuty w Warszawie; kogos, kto mi pomoze wrocic do rownowagi wewnetrznej i w miare normalnego zycia. Bede wdzieczna za kazda informacje. Wielkie dzieki.
[/quote]

Ja mam bardzo, bardzo dobre doświadczenia z Sebastianem Sadowskim, który pracuje w psychologgia na ulicy Chmielnej.Zna się, jest otwarty i naprawdę potrafi prowadzić terapię. Co najważniejsze w Twoim również przypadku przy schizofrenii, że korzysta z techniki poznawczo-behawioralnej.

Watu

Postautor: Watu » czw cze 23, 2022 12:37 pm

W Warszawie jest Centrum terapii Interego [url]https://interego.com.pl[/url] Spore doświadczenie po ich stronie i duża grupa pracujących tam terapeutów. Pomagają w wielu problemach
Ostatnio zmieniony czw cze 23, 2022 3:41 pm przez Watu, łącznie zmieniany 1 raz.

iostream
bywalec

Postautor: iostream » czw cze 23, 2022 3:03 pm

Zjedz galaretkę.
wyrazy falling up i iostream są redagowane przez administracje.

silesius

Postautor: silesius » wt paź 31, 2023 11:20 pm

Z ofertą psychologów i psychoterapeutów z Warszawy można zapoznać się na stronie [url]https://psychologuj.pl/specjalisci/warszawa-c10531926[/url]
[url=https://neuroza.pl/]neuroza[/url] | [url=https://psychologuj.pl/]blog psychologiczny[/url] | [url=https://psychozy.pl/]psychozy[/url]

redaktor
zaufany użytkownik

Postautor: redaktor » śr lis 01, 2023 2:07 pm

Marek Dzido ( w nurcie poznawczo- behawioralnym ). Ale to głównie coach i poza oddziałem dziennym w Szpitalu Bielańskim ciężko go dorwać.

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Postautor: mateus » pt lis 03, 2023 9:19 am

[quote=redaktor post_id=709836 time=1698836867 user_id=5057]
Marek Dzido ( w nurcie poznawczo- behawioralnym ). Ale to głównie coach i poza oddziałem dziennym w Szpitalu Bielańskim ciężko go dorwać.
[/quote]

Piszesz jego personalia?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Postautor: mateus » pt lis 03, 2023 9:20 am

[quote=zdzicha post_id=482044 time=1476043650 user_id=8259]
[quote="Tup"]Mi trzeba wyjazdu na Majorke od razu wyzdrowieje tylko nikogo to nie obchodzi :roll: :cry:[/quote]

[/quote]

koniec.
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Postautor: mateus » pt lis 03, 2023 3:18 pm

[quote=mateus post_id=709962 time=1698992446 user_id=10783]

[/quote]

koniec.
[/quote]

Ktoś nie zrozumiał?

Beka z całej medycyny i ludzkości.

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Postautor: mateus » ndz lis 12, 2023 6:55 pm

[quote=mateus post_id=709962 time=1698992446 user_id=10783]

[/quote]

koniec.
[/quote]

Zdchia daj się zaprosić na snapi snapi z nagrody prezesa rady ministrów. Jak ty to karina. Bo sb sprawdzają mnie. Co mam zrobić innego. Tylko już snapi snapi tresuje krowy żeby waliły po kopytach w sugarragu.

Wróć do „kto pomoże”