Postautor: FreshEscape » pn maja 22, 2023 11:33 am
Wbrew pozorom można sie odchudzić po prostu jedząc regularnie o stałych określonych godzinach. Dieta nie musi być uboga. Wystarczy że jest zbilansowana odpowiednio. I nie mówie tu o jakichś fikuśnych potrawach. Ja jedzac 5 ziemniaków gotowanych, z kapustą kiszoną i ugotowaną (nie smazoną) małą kiełbaske. A w dniach wysiłku średniego makaron z serem, chodzi o węglowadany. W ciągu ostatnich niecałych 2 miesięcy. Schudłem 7 kg. Ogólnie żeby organizm nie był głodny i nabrał regularości w swoim działaniu i trawieniu. O kawie trzeba zapomniec czy jakichś energetykach. Najlepiej zacząc pic zbożową, czarną bez cukru. W sporych ilościach. Samo picie wody nic organizmowi nie daje, tylko sie siku chce i sie poci po czystej wodzie. A kawa zbozowa super działa i nie ma tego co po wodzie. Jasna sprawa ze o jakichkolwiek słodyczach trzeba zapomnieć. Taaa placek czy torcik upieczony przez mame to też słodycze ! Ze słodkiego to jedna herbata z rana z cukrem, żeby latecik dobrze od rana działał. Znaczy zeby miał paliwo do działania..
Dziękuje za uwage pozdrawiam.
Oczywiście o jakikolwiek wysiłek fizyczny musi byc. Ja bardzo dużo po prostu chodze. A 2 razy w tygodniu mam przez kilka godzin umiarkowany wysiłek fizyczny do tego.