Partner a psychoza
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
Re: Partner a psychoza
[quote]nie dyskutuj z[i]debilem[/i] - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem[/quote]
Wątek
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Pracujaca
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
[quote=szukamodpowiedzi123 post_id=633146 time=1615784167 user_id=10146]
Witam to znowu ja:) przychodze z dobrymi wiadomosciami. Partner zrobil w koncu test mppi2 i wykazalo , ze to depresja ciezka plus zaburzenia osobowosci. Lekarz zmienil olanzapine( po ktorej byl wiecznie zmeczony) na antydepresanty a z rana bierze solian i wszystko sie zmienilo! Oczywiscie na dobre:) chce mu sie wiecej , robi sie coraz bardziej spoleczny , usmiecha się , zabiera nas z dzieckiem na wycieczki i coraz czesciej okazuje jakies uczucie. Urojenia minely juz na olanzapinie ale bardzo sie cieszymy, ze w koncu udalo sie dobrze trafic z lekami! Wszystkim partnerom chorych zycze duzo wytrwalosci i cierpliwosci. Mi jej chwilami braknie ale nie ma sytuacji bez wyjscia i potrzeba duzo duzo duzo wsparcia dla osoby chorej choc wiem, ze jest mega trudno! Na szczescie partner nie bronil sie dlugo przed braniem lekarstw i lekarzem i od listopada do lutego udalo sie calkiem fajnie stanac na nogi. Licze sie z tym ze partner nigdy nie bedzie jak dawniej ale ciesze sie z tego co mam. Pozdrawiam![/quote]
Przy długiej remisji może być całkiem normalnie.Trzymam kciuki za wygraną w tym boju.
-
- zaufany użytkownik
-
- moderator
- Status: twój najgorszy koszmar
[quote]nie dyskutuj z[i]debilem[/i] - wpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem[/quote]
Wątek
-
- zarejestrowany użytkownik
- Status: Pracujaca
Wróć do „mój partner jest chory”