Niechciane wątki

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Niechciane wątki

Postautor: Bright Angel » sob kwie 11, 2015 10:52 am

[quote="mama Ania"]Jestem przekonana, że każdy piszący tu rodzic po tysiąckroć dziennie zastanawia się, gdzie zrobił błąd.[/quote]
Jakbyś wychowywała dziecko z BOGIEM JAHWEH, to by nie zapadła na schizofrenię. JAHWEH ochrania.
[i][b][color=#FF4000]Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.[/color][/i][/b]

Gehenna
zaufany użytkownik

Re: moje dziecko zachorowalo

Postautor: Gehenna » sob kwie 11, 2015 12:25 pm

.
Ostatnio zmieniony sob sty 02, 2016 11:54 pm przez Gehenna, łącznie zmieniany 1 raz.

pogrzebany żywcem
bywalec

Postautor: pogrzebany żywcem » sob kwie 11, 2015 12:55 pm

Tego trolla powinni dawno zbanować.

Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Postautor: Bright Angel » sob kwie 11, 2015 1:08 pm

[quote="Gehenna"]Czemu Ciebie nie ochronił 44?[/quote]
Bo w pewnym okresie mojego życia nasze drogi się rozeszły i straciłem ochronę.
[i][b][color=#FF4000]Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.[/color][/i][/b]

Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Postautor: mei » sob kwie 11, 2015 2:58 pm

[quote="44"] [quote]Jestem przekonana, że każdy piszący tu rodzic po tysiąckroć dziennie zastanawia się, gdzie zrobił błąd.[/quote]

Jakbyś wychowywała dziecko z BOGIEM JAHWEH, to by nie zapadła na schizofrenię. JAHWEH ochrania.[/quote]

Dlaczego postów nie można zgłaszać wielokrotnie? 44 po raz kolejny wciska ludziom bzdury. Robi przez to krzywdę. Być może mama Ani nie weźmie tego do siebie, ale co z innymi użytkownikami, którzy w ramach psychozy mogą wziąć to na poważnie?
[i]Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.[/i]

Jared Leto, 13.04.2014.

Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Postautor: Bright Angel » sob kwie 11, 2015 3:04 pm

Szatan się wkurza i to bardzo, jak widać :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

Postautor: Francesco » pn lip 06, 2015 4:34 am

[quote="44"]Szatan się wkurza i to bardzo, jak widać :lol: :lol: :lol:[/quote]
No tak Bóg też się bardzo wkurza... Dlaczego ludzie nie rozumieją snów i swoich marzeń? I nie potrafią ich realizować? To życie jest tylko w umyśle, nieosiągalne dla wielu. Dlaczego mówią, że chcą, a robią na odwrót? Czy coś im rozumy odebrało? Gwałcą matkę naturę, zabijają istnienia, składając masowe ofiary z siebie i zwierząt, tworząc sobie niewolników i zoo ze zwierząt zamykając je w klatkach, a siebie chętnie zabijają cyklonem B w pożywieniu, bo ich zdaniem tak musi być, nie wolno się wyróżniać... Zmieniają wszystko to co stworzył Bóg, uważając swoje dzieło za lepsze i godne użytku, przecież zmodyfikowany tuńczyk jest lepszy niż pierworodny... Co mnie spotkało? Niezrozumienie, odosobnienie, nienawiść. Ludzie teraz nazywają poganizmem to co zawsze było normalne, czyli życie w zgodzie z naturą, w zgodzie z cyklami i zjawiskami kosmologicznymi. Za to kabaliści używają to wszystko do własnych nikczemnych, pozbawionych duchowości obrzędów, czarnych magów z obrzędami skierowanymi we własny zysk, ale każdy nikczemny zysk będzie pomszczony to ich nie ominie. Co mnie spotkało? - Życie w najdziwniejszych czasach, które trwają już tysiąclecia przed naszą erą. Chciwość naturalnym napędem hołoty. Teraz pewnie kogoś boli słowo hołota... A dlaczego? Jak inaczej nazwać zabójców i gwałcicieli ziemi? Nie mam prawa im życzyć śmierci? Widzę tylko jedno rozwiązanie, niech oni szybko się wykończą i nie trują innych. Najdziwniejszym jest jeszcze to, że ludzie bronią ten system, bronią fałszywe religie, a mordy tłumaczą wolą boską, mordy, trucia, holocausty, cyklon B, brom w powietrzu i koktajl trucizn w jedzeniu tłumaczą zemstą Boga... Jak to oni sami chętnie sobie dosypują, a na holocaust idą z uśmiechem. To właśnie spotyka ludzi... To im zesłał Bóg ;-> Ich rękoma przygotowując, zatrudniając i skazując na zagładę. O tak, za to żeś nie składał ofiar, teraz ty zginiesz, to na pewno była wola boska :)

Ofary ze zwierząt to Poganizm jak religia kabalistyczna vel Judaistyczna i Słowiańska w pewniej mierze też ta zmodyfikowana na rzecz NWO i pod pasowana pod wymogi biblijnego nwo, ale nie mylcie z mistyką slowiańską i vedami, w vedach nikt nie składał żadnych ofiar! Nikt tam nie pozbawiał zwierząt wolności, nikt im krwi nie upuszczał żywcem! A jaki jest ból przy upuszczaniu krwi żywcem? Taki jak przy zawale.. Pozbawianie wolności zwierząt, ofiary z krów, no tak cały ten Judaizm... Szatan niech się zemści niedługo. Bo ślepcy złego nie widzą tylko tłumaczą wolą boską i religią, bo człowiek wg konserwatystów przecież sam nie ma moralności i rozumu! Jahwech ten twój mordowali w imię jego, ale tego już nikt nie dostrzega tak musiało być! Bo w około sami barbarzyńcy, tylko wasza religia wybrana i prawdziwa, to się nazywa ciemnota... Broniąc zła wolą boską... Tylko jakoś słabiutko z tym uduchowieniem. Żmije waleczne, armia szatana zmanipulowana wolą boską, a gdybyście wiedzieli kim ten Bóg jest :) Pewnie wiecie, że to ciemny bożek, o ciemnych zamiarach, przecież aż tak ślepym być nie można.
Miłość & Muzyka

~ [i]Amen[/i] ~

Awatar użytkownika
Francesco
zaufany użytkownik
Status: jatądrobnącząstkącowieczniezłegochceazawszeczynidobro
Gadu-Gadu: Czarnokrwista

Re: Niechciane wątki

Postautor: Francesco » pn lip 06, 2015 4:42 am

[quote="44"][quote="mama Ania"]Jestem przekonana, że każdy piszący tu rodzic po tysiąckroć dziennie zastanawia się, gdzie zrobił błąd.[/quote]
Jakbyś wychowywała dziecko z BOGIEM JAHWEH, to by nie zapadła na schizofrenię. JAHWEH ochrania.[/quote]

JAHWEH tak ochraniał, że Żydzi to bardzo odczuli w czasie holocaustu, bardzo postanowił ich ukarać za brak idealnej służebczelności, a myślę, że ci surowicie przestrzegali tradycji obrządków i świąt żydowskich... Przy okazji Słowian skosił, chrystianizacja. Na Rusi Kijowskiej w ciągu ok. 25-30 lat chrystianizacji

prawosławnej zginęło 9 z 12 mln ludności.

A ciągle mówią tylko o żydach.
Miłość & Muzyka

~ [i]Amen[/i] ~

F20
bywalec
Status: Elektrotechnik
Gadu-Gadu: 63718896

Re: Niechciane wątki

Postautor: F20 » wt sty 12, 2016 2:52 pm

Czy to forum jest dobre dla chorych i ich rodzin ?

http://schizofrenia.evot.org/viewtopic.php?f=5&t=23534

oraz

http://schizofrenia.evot.org/viewtopic.php?f=6&t=23526

Wróć do „moje dziecko jest chore”