Nie mam pojęcia co się stało, ze to się zmieniło. A zmieniło się nagle, jednego dnia. Oczywiście, że potem było też róznie, ale już nigdy później nie byłam traktowana jak wróg i komunikacja, choć bardzo zmienna i bywaczase, choć juz rzadko, że w napiętej atmosferze, jednak jest.
Jak zrozumieć ........
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
-
- zaufany użytkownik
Nie mam pojęcia co się stało, ze to się zmieniło. A zmieniło się nagle, jednego dnia. Oczywiście, że potem było też róznie, ale już nigdy później nie byłam traktowana jak wróg i komunikacja, choć bardzo zmienna i bywaczase, choć juz rzadko, że w napiętej atmosferze, jednak jest.
-
- admin
- Status: webmaster
Re: Jak zrozumieć ........
A czy chciałby Pani, żeby on zawołał policję, gdyby zniknęła Pani z domu bez wieści ?[quote="River"]Czy mam zawiadamiać policje,co wiaze sie z ryzykiem napiecia , opresji itd..?.[/quote]
Nadal może Pani posługiwać się własnym zdrowym rozsądkiem, jeśli to nie Pani choruje. Tym bardziej jeśli Pani motyw jest szczery.
-
- zaufany użytkownik
Re: Jak zrozumieć ........
-
- zaufany użytkownik
Re:
[quote="MA_MA"]I jeszcze jedno-moje dziecko na bezpośrednie pytanie 'jak się czujesz ?",niezmiennie wszystkim odpowiada,że dobrze,dokładając do tego śliczny uśmiech.[/quote]
Też tak robię, jakbym dowiedziała się moja mama PODGLĄDA MOJE POSTY, to co piszę na forum, to chyba bym się zabiła, byłoby to dla mnie wstrętne i ohydne przekroczenie prawa do prywatności. Forum to jedyne miejsce gdzie mogę być szczera bo jestem anonimowa, gdyby ktoś z moich znajomych mnie podglądał tu.... to starciłabym Was,i moją jedyną możliwość wypisania się i oczyszczenia
-
- zaufany użytkownik
Re: Re:
[quote="Jeżyk"][quote="MA_MA"]I jeszcze jedno-moje dziecko na bezpośrednie pytanie 'jak się czujesz ?",niezmiennie wszystkim odpowiada,że dobrze,dokładając do tego śliczny uśmiech.[/quote]
Też tak robię, jakbym dowiedziała się moja mama PODGLĄDA MOJE POSTY, to co piszę na forum, to chyba bym się zabiła, byłoby to dla mnie wstrętne i ohydne przekroczenie prawa do prywatności. Forum to jedyne miejsce gdzie mogę być szczera bo jestem anonimowa, gdyby ktoś z moich znajomych mnie podglądał tu.... to starciłabym Was,i moją jedyną możliwość wypisania się i oczyszczenia[/quote]
Rozumiem to doskonale.
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Wróć do „moje dziecko jest chore”