[quote=cezary123 post_id=648086 time=1630839545 user_id=5244]
Jak budować morale w pracy?
Januszkową metodą - "Co? Nie wychodzi?", "Boisz się ludzi, boisz, nie wmawiaj mi, że się mylę", "tak naprawdę znamy twoją prawdziwą sytuację a do tego, żebyś rozwinął skrzydła nie dopuścimy".
Ludzie zgłupieją:auto-ambulance: [/quote]
A chcesz poznać swój schemat?
Prawda > Wyzwiska, ubliżanie, wycieczki osobiste, próby deprecjonowania wiedzy i umiejętności.
Prostszy od "mojego", nie?
I znacznie bardziej typowy, oczywisty. Tak mali ludzie reagują na bolesną prawdę o sobie, dowodów, przykładów w necie i nie tylko masa.
[quote]a do tego, żebyś rozwinął skrzydła nie dopuścimy[/quote]
To już sobie sam dorobiłeś. A pisałeś, że to ja wpadam w paranoję na Twoim punkcie
Co do reszty "schematu", tak to bywa gdy wmawiasz innym bzdury, uparcie wymyślając na ich miejsce coraz to nowsze, coraz bardziej niedorzeczne (5 kafluf, naprafde!;)) brednie, wcześniej pisząc coś zupełnie innego na swój temat. Teraz już tych wypowiedzi nie znajdę, ale pisałeś, że preferujesz samotność, potwierdziłeś też moje wnioski co do tego, że mieszkasz z rodzicami i nie masz pracy. Po Twoich wypowiedziach też, całkowitemu oderwaniu od rzeczywistości niemal w każdej dziedzinie, można wywnioskować, że nie masz nic wspólnego z praktykowaniem tego o czym piszesz, w życiu.
Mówiłem też, że nie traktuję Ciebie jak klienta.
Raz, że na forum coachingu się nie prowadzi, dwa, że moi klienci nie udają, że problemu nie ma, są ze mną szczerzy i przede wszystkim nastawieni na rozwój.
Z Twoich wypowiedzi płynie coś odwrotnego do rozwoju. To a propos też Twojego oderwania.
Uważasz, że kobiety to zło, związki to zło, miłość to zło i zawsze kończy się tak samo - cierpieniem mężczyzny
To nie całokształt tylko to co mi się na szybko przypomniało
Jeśli masz zamiar odpowiadać mi na to, przez próbe uzasadniania powyżej wspomnianych bzdur w typowy dla siebie sposób czyli przez ww. schemat...zastanów się proszę, bo znowu będziesz pisał monologi