Praca w domu

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Kefas
zaufany użytkownik

Re: Praca w domu

Postautor: Kefas » ndz mar 28, 2021 10:37 pm

zaczynasz chwalić swój produkt i musisz sprawić żeby klient myślał że nadal go chce.Wizualizacje,argumenty.Nauczysz się powodzenia.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.

Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Postautor: Piotrek007 » pn mar 29, 2021 4:03 am

Wystawić aukcje na allegro czy amazon to każdy potrafi.Mnie interesowało w szczególności skąd brać produkty i jakie formalności musiał bym dopełnić aby robić to legalnie.

Awatar użytkownika
Piotrek007
zaufany użytkownik

Postautor: Piotrek007 » pn mar 29, 2021 8:03 am

Ja napewno spróbuje. Nie potrzeba inwestować nawet złotówki i nie trzeba nawet rejestrować działalności gospodarczej.Wystarczy poświęcić temu troszkę czasu.Czy uda mi się cokolwiek sprzedać to się dopiero okaże.

rozszczepionyumysl
zaufany użytkownik

Postautor: rozszczepionyumysl » pn mar 29, 2021 11:23 am

Myślałem, że kupiłeś ten droższy kurs, bo pisałeś o e-booku, ale jak ten tańszy, to pewnie nie jest jeszcze tak źle, u mnie byłoby gorzej z kupnem produktów.

einsam
zaufany użytkownik

Postautor: einsam » ndz cze 27, 2021 12:56 pm

Za 44 lata życia,aż 20 lat przepracowałem w gospodarstwie moich rodziców.Od 4 klasy szkoły podstawowej.Praca była ciężka,a za wysiłek dostawałem jedzenie i najtańsze ubranie.Nie było 500+.Tatuś gonił mnie do roboty w polu przy sadzeniu bobu.Potem plewieniu,schylaniu.Nie dawał za to ani 1 groszówki.Wszystko ze sprzedaży bobu zabierał dla siebie.Nie dawał kieszonkowego.Nie miałem na lody,ani na orenżadę.Myślę,że to była niewolnicza praca moja czyli dziecka.Ktoby pomyślał,że można tak wykożystywać dzieci do niewolniczej pracy,zamiast,żeby dzieci miały czas i siłę do nauki w szkole,tak jak miały dzieci w mieście.Przez to wszystko straciłem zdrowie psychiczne.Smutne to jest...

Wróć do „praca”