Lenistwo

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Re: Lenistwo

Postautor: kotek » sob sty 25, 2020 10:59 pm

Koprofilia to ewidentna nienormalność. Interseksualność to nie zaburzenie seksualne, a choroba fizyczna, bardzo nieładna. W LGBT nie powinno być "I" (i podobnych skrótach). Interseksualność to prawdziwe nieszczęście. Zwłaszcza wtedy, kiedy interseksualista może zapłodnić samego siebie.

Myślę, że w moim wypadku to nie kwestia traum z dzieciństwa. Bardziej możliwe, że to złe duchy wywołały u mnie zboczenie. Ciekawe, ile osób z parafiliami ma je od dzieciństwa, u ilu z nich były one obecne już w wieku kilku lat.

Czy mam szansę na bycie z kobietą? Według katolicyzmu chyba nie, bo nie jestem zdolny do wychowania potomstwa, jak myślę. Mam wielkie wątpliwości związane z religią. Moja psychika zastanawia się, czy islam (raczej koraniczny, nie ten z hadisami) nie jest prawdziwą religią. Przyczyną takich wątpliwości są bardzo liczne zależności liczbowe i literowe, które są bardziej wiarygodne od (rzekomych) cudów naukowych (jakaś rozwinięta cywilizacja także mogłaby o nich wiedzieć). Ale jak wytłumaczyć wręcz niewyobrażalną liczbę cudów matematycznych związanych z tekstem Koranu?

wyjątek
zaufany użytkownik
Status: student
Gadu-Gadu: używam skype'a

Postautor: wyjątek » sob sty 25, 2020 11:12 pm

@up homoseksualizm to też nienormalność a jakoś ludzie są z tego dumni haha

Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Postautor: kotek » sob sty 25, 2020 11:17 pm

Homoseksualizm nie musi być uznawany za zaburzenie psychiczne. Gdyby był chorobą, to dlaczego w Biblii jest tak surowo karany? Raczej pociąg homoseksualny to pokusa, taka jak zwykły popęd płciowy. Koprofilia to już ewidentne świrostwo. Trzeba mieć "nie po kolei w głowie", żeby podniecał kogoś smród z ciała człowieka (np. z odbytu). Czuję "potrzebę" oglądania s*ających ludzi, widzenia, jak z ich śmierdzących du* wychodzą obrzydliwe g***a. Najlepiej, aby były to ładne kobiety, bo mam "urojenie", że tego nigdy nie robią, jakby mocno zakorzenione.

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Postautor: Catastrophique » ndz sty 26, 2020 12:37 am

[quote=kotek post_id=595419 time=1579983424 user_id=7890]
Czuję "potrzebę" oglądania s*ających ludzi, widzenia, jak z ich śmierdzących du* wychodzą obrzydliwe g***a. Najlepiej, aby były to ładne kobiety, bo mam "urojenie", że tego nigdy nie robią, jakby mocno zakorzenione.
[/quote]

Wszyscy już wiedzą o Twoich zboczeniach, nie musisz tak często o tym pisać. Choć to pewnie jakaś forma "wyżycia się". To jest obrzydliwe i naprawdę nie ma się czym chwalić. Jeżeli myślisz, że w internecie jesteś anonimowy...cóż.
[i]Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.[/i] |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum

Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Postautor: Schibi » ndz sty 26, 2020 3:16 pm

konic lenistwa jutro powrot do pracy po ponad rocznej przerwie

Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Postautor: Walet Pikowy » ndz sty 26, 2020 4:38 pm

[quote=AdamSchibi post_id=595447 time=1580040999 user_id=9871]
konic lenistwa jutro powrot do pracy po ponad rocznej przerwie
[/quote]

Gratulacje,to nie jest aż taka długa przerwa niektórzy mają dłuższe przerwy.

Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Postautor: Schibi » ndz sty 26, 2020 4:52 pm

Dla mnie strasznie dluga, wlasnie konczy mi sie swiadczenie i rozpoczynam prace.

Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Postautor: kotek » ndz sty 26, 2020 5:01 pm

Najgorsze jest to, że nierealizowanie tych zboczeń zdaje się wywoływać u mnie dyskomfort... Jak widzę ładną dziewczynę, to chciałbym widzieć, jak ona s*a śmierdzącym g****m z jej gołej, pękniętej d**y. Mam chęć wsadzenia palec w ro*a każdej ładnej kobiecie i sprawdzić, jak tam pachnie!

[color=#800000]Byłem kilka razy u seksuologa z tym i niestety, [u]nie zaoferowali żadnej psychoterapii[/u] (tylko zaoferowali zastrzyki na ostatniej wizycie).[/color] [b][color=#008040]A nie mam zamiaru użerać się z tym świńs**em przez całe życie![/color][/b] [b]To może mieć także charakter aseksualny.[/b] [color=#BF0080]Mnie rozmawianie o kale i bąkach w ogóle nie obrzydza, tylko może za to porządnie rozśmieszyć![/color]

Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Postautor: Schibi » ndz sty 26, 2020 6:55 pm

kotek to co piszesz nie jest smaczne.

Awatar użytkownika
Pamal
zaufany użytkownik

Postautor: Pamal » ndz sty 26, 2020 7:11 pm

PRZESTAŃ WRESZCIE PIERDOLIĆ O TYM GÓWNIE!!! DLA CIEBIE TO JEST PODNIECAJĄCE ALE DLA INNYCH OBRZYDLIWE!!!

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Postautor: Catastrophique » ndz sty 26, 2020 7:22 pm

Napiszesz takiemu, żeby przestał pisać o swoich zboczeniach to w następnym poście napisze Ci o tym jeszcze więcej. Jak głupie uparte i złośliwe dziecko a niby to dorosły człowiek. Żenujące.
[i]Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.[/i] |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum

Awatar użytkownika
Digital
zaufany użytkownik

Postautor: Digital » ndz sty 26, 2020 7:32 pm

[quote=pamal post_id=595467 time=1580055087 user_id=2059]
PRZESTAŃ WRESZCIE PIERDOLIĆ O TYM GÓWNIE!!! DLA CIEBIE TO JEST PODNIECAJĄCE ALE DLA INNYCH OBRZYDLIWE!!!
[/quote]

Ale przecież nie ma przymusu czytania prawda? Ma z tym problem, to jest forum dla osób z problemami. Trochę empatii. Gdzie ma się wygadać i to "gówno" z siebie wyrzucić jak nie tu?

Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Postautor: kotek » ndz sty 26, 2020 8:49 pm

Nawet nie czułem podniecenia, gdy o tym pisałem. Dla mnie to nie jest obrzydliwe. Zwłaszcza, jeżeli ładna kobieta jest "producentem" paskudztwa z jelit - oglądanie czegoś takiego w ogóle nie jest dla mnie obrzydliwe. Chociaż nie chciałbym, aby ktoś ubrudził mnie lub moje rzeczy kałem. Jeść kału bym nie chciał, a i tak jest dość dużo filmów to pokazujących. Nigdy nie miałem fantazji o jedzeniu odchodów, co najwyżej może marzyłem o rozmazywaniu ich na okolicy pośladkowej. Kobieta musi być ładna, żeby podniecała. Mężczyźni mnie nie podniecają (może ci wyglądający jak kobiety byliby w stanie).

Nie wiem, jak poradzić sobie z problemem "pupomanii" i "kupomanii". Czy osoby z takimi zaburzeniami jak spektrum autyzmu czy psychozy obrzydzają się kałem? I moimi tekstami o nim? Chyba autysta ze schizofrenią z reguły nie miałby tak szokujących i obrzydliwych dziwactw jak ja.

Awatar użytkownika
Walet Pikowy
zaufany użytkownik

Postautor: Walet Pikowy » pn sty 27, 2020 8:00 pm

[quote=AdamSchibi post_id=595457 time=1580046753 user_id=9871]
Dla mnie strasznie dluga, wlasnie konczy mi sie swiadczenie i rozpoczynam prace.
[/quote]

Jak było pierwszego dnia?

Awatar użytkownika
Schibi
zaufany użytkownik

Postautor: Schibi » pn sty 27, 2020 9:10 pm

A calkiem spoko ale juz praca na pelnych obrotach duzo sie pytalem kolegi co i jak mam robic i napisalem kilka wnioskow, przygotowalem kilka dokumentow.

Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Postautor: kotek » pn sty 27, 2020 9:57 pm

Może do takiej pracy nadałbym się prędzej niż do sprzątania czy ochrony. Serio. Jeszcze jak jest od 9 do 16 - 17 i mam zapewniony dojazd, to mogłoby być to dobre rozwiązanie.

wyjątek
zaufany użytkownik

Postautor: wyjątek » pn sty 27, 2020 10:15 pm

@kotek mam pomysł na prace dla ciebie, zostań bidetem dla kobiet :dance: :dance: :dance: :lol:

Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Postautor: kotek » pn sty 27, 2020 10:30 pm

To nie byłoby zbyt zdrowe. Nie chcę mieć przyjemności seksualnej. Ale, niestety, moja natura chciałaby zobaczyć intymne części ciała każdej kobiety. Zrymowało się. Muzułmanie uważają mocz i kał za nieczystości (przynajmniej sunniccy). Może wierzą, że kontakt z nimi bez oczyszczenia się skaże na ogień piekielny?

wyjątek
zaufany użytkownik

Postautor: wyjątek » pn sty 27, 2020 11:26 pm

@kotek odmówisz dziesiątkę różańca to będziesz miał ochronę boską na 24h :dance: :dance: :dance:

Awatar użytkownika
kotek
zaufany użytkownik

Postautor: kotek » pt maja 01, 2020 12:46 am

Niestety, wybuchła epidemia i nici z poszukiwania pracy czy nawet chodzenia na oddział dzienny. Zdarzyło mi się przez ponad 40 dni nie wychodzić z domu oraz nie brać prysznica przez ponad 70 dób z rzędu. Lenistwo? Czy chęć uniknięcia nieprzyjemnego doświadczenia zmysłowego? Prysznic może łatwo wywołać doświadczenie za niskiej lub za wysokiej temperatury. W domu i gospodarstwie nic nie robiłem praktycznie. 25.04.2020 skosiłem trawę na dość dużym obszarze po południu, bo tata kazał. Niestety, nie modlę się regularnie. Opuszczam poranne i wieczorne modlitwy w ostatnim czasie. Ale po jakimś czasie odmawiam zaległe pacierze i dwie inne modlitwy. Niekiedy wiele na raz. Nie powinno tak być, że opuszczam obowiązkowe modlitwy. Dużo czasu spędzam w łóżku, chociaż w nocy z 27.04.2020 na 28.04.2020 w ogóle nie spałem. Poszedłem spać dopiero po 21 dnia 28 IV 2020. Nie wiem już, o której godzinie dokładnie.

Wróć do „praca”