Schizofrenia + Praca zdalna + Coworking

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
avocado
zarejestrowany użytkownik
Gadu-Gadu: 407894

Schizofrenia + Praca zdalna + Coworking

Postautor: avocado » pn kwie 17, 2017 10:05 pm

Witam, piszę tu posta bo mam pewien pomysł i chciałbym się dowiedzieć co o tym myślicie.

Jestem osobą chorą na schizofrenię i pracuję zdalnie przez internet. Dowiedziałem się, że są takie biura coworkingowe, gdzie można popracować wśród innych ludzi, nie trzeba siedzieć samemu w domu przy kompie.

To by mnie urządzało bo trochę smutno siedzieć i słuchać przez cały dzień radia. Niestety w mieście obok którego mieszkam nie ma takich usług. Mieszkam niedaleko Piotrkowa Trybunalskiego. Wpadłem więc na pomysł aby odszukać ludzi, którzy w Piotrkowie pracują zdalnie i też mają potrzebę aby wyjść czasami normalnie do pracy z domu. Więc jeśli są na tej grupie tacy ludzie z tych okolic to proszę odezwijcie się. Może wspólnie coś damy radę zdziałać. Pozdrawiam

schizek
zaufany użytkownik

Re: Schizofrenia + Praca zdalna + Coworking

Postautor: schizek » wt kwie 18, 2017 8:33 pm

ja jak sie wdroze w programowanie to mam zamiar znalesc prace zdalną w jakims kraju UE i kupic kampera i wyjechac w 2 letnia podroz po Europie

avocado
Gadu-Gadu: 407894

Postautor: avocado » wt kwie 18, 2017 9:10 pm

super, to zajedź do Piotrkowa, my już będziemy siedzieć w biurze i razem pracować :)

Marecek

Postautor: Marecek » czw kwie 08, 2021 6:18 pm

Zdecydowanie polecam [url=https://cvwork.pl/coworking-co-to-jest/]coworking[/url] osobom, które potrzebują trochę spokoju i tym, które nie mogą się w domu skupić na pracy.

azja
bywalec
Status: rencista

Postautor: azja » pn wrz 06, 2021 6:44 am

Ja jak pracuję w domu na komputerze to wolę żeby mi nikt nie przeszkadzał bo się nie mogę skupić. A towarzystwo do rozmów znajduję po pracy.

Wróć do „praca”