Pracujecie zawodowo ?

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
cezary123
zaufany użytkownik

Re: Pracujecie zawodowo ?

Postautor: cezary123 » śr maja 29, 2019 9:40 pm

Praca w oświacie ma jednak jedną wielką zaletę. Nie ma tam parcia na zysk jak w sferze przedsiębiorstw prywatnych.

Awatar użytkownika
Trickster
bywalec

Postautor: Trickster » śr lip 31, 2019 8:13 am

Ja pracuje na stawisku powiązany z moim wykształceniem:) na początku byłem na stawisku idealnie z moim zawodem, ale byłem pyskaty, więc przenieśli mnie za karę na jeszcze bardziej stresujący oddział, ale mi się podoba:) tylko u mnie w pracy nikt nie wie, ze jestem F20 bo mógłbym stracić prace:) A pracuje już ponad 8 lat w jednej firmie:)- to moja pierwsza prawdziwa praca, nie mówiąc o dorywczych w czasie studiów:)
[b][i]Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?[/i][/b]

Awatar użytkownika
dzwonkowy
zaufany użytkownik
Status: schizofrenik - rezydent

Postautor: dzwonkowy » śr lip 31, 2019 12:33 pm

[quote=zchizol post_id=582491 time=1564550030 user_id=9848]
Ja pracuje na stawisku powiązany z moim wykształceniem:) na początku byłem na stawisku idealnie z moim zawodem, ale byłem pyskaty, więc przenieśli mnie za karę na jeszcze bardziej stresujący oddział, ale mi się podoba:) tylko u mnie w pracy nikt nie wie, ze jestem F20 bo mógłbym stracić prace:) A pracuje już ponad 8 lat w jednej firmie:)- to moja pierwsza prawdziwa praca, nie mówiąc o dorywczych w czasie studiów:)
[/quote]

Gratuluję i życzę dalszego powodzenia.

Dobrze, że nie mówisz w pracy o F20 - nie dlatego, że to wstydliwe, lecz dlatego, że to jest tylko Twoja sprawa i nic nikomu do tego.

Ja pracuję jako szatniarz i też nikomu nie mówię o chorobie psychicznej.

Nie mam wypisanego na czole, że choruję, więc nikt nie wie i nie musi tego wiedzieć.

Tylko lekarze medycyny pracy wiedzą, ale ich obowiązuje tajemnica lekarska.
Każdy dźwiga własny schiz.

AB
bywalec

Postautor: AB » śr sie 07, 2019 11:05 pm

Witam,

Od kwietnia pracuję zawodowo. Jest mi dobrze z tym co robię ponieważ w swojej pracy pomagam ludziom. Czuję się potrzebny na tym świecie. Nie zaprzątam sobie głowy różnymi myślami, które lekarz uznałby za chorobowe. Nie sądziłem, że kiedykolwiek jeszcze będę pracować, bo byłem w stanie kompletnej bezczynności. Presja rodziny spowodowała, że poszedłem do pracy i dziś widzę, że to było dobre rozwiązanie. Rodzina wiedziała co robi wywierając na mnie presję. Oni chcieli dobrze, ale ja tego nie widziałem i długo z nimi walczyłem.

Dziś wiem, że jestem szczęśliwy.

Pozdrawiam

AB

Awatar użytkownika
devil89
zaufany użytkownik
Status: Anioł Stróż

Postautor: devil89 » czw sie 08, 2019 1:59 pm

pracuję .
"Nieważne jak zaczynasz ważne jak kończysz..."

johny
zaufany użytkownik

Postautor: johny » czw sie 08, 2019 7:29 pm

Tak , ale nigdzie nie mogę zagrzać miejsca na dłużej. Prace zmieniam średnio co 2 - 3 miesiące.

redaktor
zaufany użytkownik

Postautor: redaktor » pt sie 09, 2019 5:50 pm

Jeszcze nie pracuję na serio, bo praca za darmo to nie praca.

Poza tym w tym przypadku trzeba by sobie było jako autor portfolio wyrobić... :evil:

Wróć do „praca”