Też tak macie?
Miłe głosy
Moderator: moderatorzy
-
- bywalec
Miłe głosy
Też tak macie?
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
Re: Miłe głosy
I psychiatrzy mówią że przy dobrych głosach trudniej wrócić do rzeczywistości, bo chce się ich słuchać. Wiem to po sobie.
-
- bywalec
Głosy.
Nikt z was nie słyszy. Bo to osiowy objaw schizofrenii.
nikt z nas nie słyszy głosów.
Schizofrenia to choroba która ma inną strukture.
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
-
- bywalec
[quote="klucz żurawi" post_id=711505 time=1700445793 user_id=9538]
Te dobre też nie są pożądane.[/quote]
Racja. Jakie by nie były to ciągle objaw choroby. Ja niedawno dowiedziałem się że ten objaw u mnie to są głosy. W piątek lekarz mi o tym powiedział. Ja to od dawna mam ale nie nazywałem tego głosami tylko natrętnymi głośnymi myślami nie moimi. Myślałem że ktoś mi myśli podrzuca. One od jakiegoś czasu gadają mi komplementy. Ale wiem że to pic.
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
-
- bywalec
[quote="klucz żurawi" post_id=711532 time=1700491220 user_id=9538]
Też tak to odbieram. Myśli które mi ktoś nasyła. Takich dźwiękowych, w sensie że słyszę uszami praktycznie nie miałem.[/quote]
I u Ciebie też to głosami lekarze nazwali?
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
Tak jak piszesz tego jest dużo rodzajów. Ja zawsze myślałem że to albo urojenia albo jakieś natręctwa myślowe. A tu wyszło że omamy.
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
Ja się staram nie nasłuchiwać kiedy one się pojawią i przez to jest ich mniej. Jak człowiek na nie czeka to się doczeka w końcu. U mnie tak jest że jak o nich myślę czy będą to dużo częściej są niż jak o nich nie myślę. Staram się nie nakręcać na nie i ignorować je jak są. U mnie przeważnie są bluźniące przeciw Bogu i gadające złe rzeczy. Ostatnio jak w temacie. Pozorne komplementy sadzą. Dobrze że zdaję sobie sprawę że to pic. Zdrówka Ci życzę.
-
- bywalec
[quote=Karol87 post_id=711487 time=1700425711 user_id=7160]
Ja oprócz złych głosów które mnie namawiają do różnych głupich rzeczy mam ostatnio takie które mówią dobre rzeczy np chwalą mnie.
Też tak macie?[/quote]
a co jesli objawy nie ustepuja pomimo terapii? to prawda?
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
-
- bywalec
-
- bywalec
Oczywiście na skutek jakiś bzdurnych wypowiedzi są dodatkowo wtedy dręczeni przez otoczenie które się z nich naśmiewa a jednocześnie są dręczeni ze sfery moim zdaniem duchowej.
Temu właśnie służy to o czym pisze powyżej klucz żurawi urojenia wielkościowe i misja dana od Boga to często spotyka się z szyderstwem. Czyli często najpierw są właśnie takie działania podejmowane wobec osób aby ktoś się z nich śmiał i wtedy można przystąpić już do jakiejś prowokacji w sferze świata duchowego która rozgrywa się na waszych osobach. Często takie działania podejmowane są na osobach kościoła i religii.
Często pojawia się tam taka zagadnieniowość jak Bóg jest Szatanem albo szatan jest bogiem. Oczywiście w niebie nikt nic nie może wam pomóc. Następnie wasze wypowiedzi dzięki chrześcijaństwu jako nauce zasadniczej będą obrócone przeciwko wam.
W tym wypadku ofiara ma nie byle jaki problem czyli musi to tak opisać żeby zawsze pisać ja nie wiem kto to mówi ale ten pan mówi. Czyli nie pisać samemu że to np Bóg albo że to na przykład Szatan. Wtedy już resztę można opisywać.
---------------------
Upside down cross in a pentegram.
-
- bywalec

Demon aby rozpocząć swoje działanie musi działać na odwrót. Na przykład jeśli ktoś wam coś zrobił to on będzie działać na odwrót będzie was atakować i będzie się z tego śmiać. Będzie mówił że on jest Bogiem i to on to zrobił bo on wszystko robi. Czyli reasumując że Bóg jest sprawcą wszystkiego co was spotyka w życiu. Następnie przystępuje do torturowania kogoś także sprawy nie są proste. Ale istnieje możliwość złapania go.
Każde działanie podejmowane na waszych osobach ze strony świata duchowego jest niebezpieczne dla tych którzy podejmują te działania jeżeli posługują się jakimiś złymi działaniami. Jednym z największych zagrożeń jest ujawnienie tego czyli że te działania nie są podejmowane wobec osób odpowiedzialnych na przykład za wojnę na Ukrainie z tysiącami ofiar tylko wobec was.
-----------------
Należy pamiętać że ta istota która wam to robi jest bardzo przebiegła na przykład jeżeli powiecie tej istocie albo pan odchodzi albo ja to ujawnię to ta istotowa od razu ku waszemu zaskoczeniu odpowie że możecie to ujawnić. powie to tylko po to aby was zaskoczyć swoją odpowiedzią. Tak naprawdę będzie bała się tego że wy to ujawnicie.
My mamy tutaj ludzi którzy cierpią za to że wykonywali to co Jezus im nakazał czyli mają karę za to.