Moje przeżycie religijne
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W dyskusji na tematy religijne oraz duchowości, lecz nie związane ze schizofrenią proszę używać działu tematy dowolne -> filozofia.
-
- bywalec
Moje przeżycie religijne
-
- zaufany użytkownik
Re: Moje przeżycie religijne
-
- zaufany użytkownik
[quote=robalek post_id=631504 time=1614198510 user_id=1991]
Byłem już jakiś czas w psychozie czułem się strasznie było ze mną coraz gorzej bardzo mnie głowa bolała od myślenia miałem gonitwę myśli straszne lęki itd. i gdy już było ze mną tragicznie a byłem w pracy i czułem że jakbym się zapadał umierał to pojawiła się przede mną niezwykle piękna dziewczyna od razu uznałem że to Maryja . była podobna do tej jaką ujrzała sw Bernadeta była świetlista bardzo piękna malutka była jakby zbudowana z czystej miłości bez pychy egoizmu bez grzechu niepokalane poczęcie spojrzalem na nią chwilkę bałem się że odejdzie spuściłem wzrok .ponieważ byłem dużym grzesznikiem i nie byłem godny w moim przekonaniu.wtedy ona mnie jakby otoczyła swą miłością czułem że ona wszystko rozumie i wszystko wie i żebym się nie martwił . poczułem się bardzo szczęśliwy tak jakbym poszedł do nieba i każda komórka mojego ciała się cieszyła . Potem strasznie się rozpłakałem że szczęścia ona znikła bez słowa i ja też o nic nie pytałem bo wstydziłem się swych grzechów.dzieki temu przeżyciu udało mi się jakoś przeżyć w pracy i potem w życiu. Lecz nie wiem czy to było prawdziwe ta namiastka nieba czy raczej umysł spłatał figla . Bóg z wami.[/quote]
Tak naprawdę nie wiesz, kto to był. Obstawiam, że na pewno nie Miriam (Maryja).
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
A Święta Maria niech wykarmi głodujące dzieci w Afryce czy Azji, to będzie lepiej. W niebie też rozliczają polityków odpowiedzialnych za naszą planetę zagubioną w otchłaniach Kosmosu.
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
[quote=Kefas post_id=631562 time=1614283960 user_id=2851]
Obecność głodu nie zaprzecza Bożej opatrzności.Cezary123 wszędzie gdzie się pojawisz dyskusja staje się nudna,monotematyczna i bez treści.[/quote]
Powiedz to umierającym z głodu, chorób, wojen, że to nie zaprzecza Twoim przeżyciom religijnym.
Wszędzie gdzie pojawiają się fikcyjne widziadła niematerialnych istot, polityka wobec żywych, realnych ludzi staje się nudna, monotematyczna i bez treści. No bo przecież halucynacje nie dadzą im chleba ani pokoju ani bezpieczeństwa. Niech ruszą ... z nieba i zrobią coś realnego dla świata i potrzebujących i cierpiących. A jak nie, to po co się pokazują? Cywilizacja musi poradzić sobie sama w naturalny sposób.
I taka dyskusja może dopiero do czegoś prowadzić
-
- zaufany użytkownik
Wkręcajcie się dalej, to nie jest wątek o polityce i gospodarce planety.
-
- bywalec
- Status: Student
Erling Braut Håland to będzie bardzo dobry piłkarz! New æra of evolusjon? Hjernescan! Min real navn er død råtten drømmer! Morbus mortalis + amentia!
-
- bywalec
chętnie posłucham ja z komputerów jestem noga[quote=Sportowiec post_id=631717 time=1614509086 user_id=10117]
SMS do mnie pod + 4 8 7 3 7 8 6 8 8 6 8 jeśli chcesz popisać o komputerach zemną.[/quote]
-
- zaufany użytkownik
- Status: F19 F20 Z72 K76
-
- zaufany użytkownik