Postautor: karuna » wt lut 08, 2022 9:25 am
[quote="Ja Ja 39 M" post_id=660160 time=1644300363 user_id=10106]
i właśnie dlatego jest wolna wola, czy wybieramy Boga, Kościół, Ateizm, Sektę, czy inną Religię, czy na przykład świadomość, moim zdaniem świadomość, można połączyć z Religią. Apostazja, jest dla zagubionych, przeważnie za to, że obwiniają kościół o zbrodnie, np z przeszłości, zamiast, się oburzać i gniewać, wpierw powinni zastanowić się, nad swoim podejściem, realnym, i się trochę zorientować, posłuchać kazań, i przypatrzeć się, wielkiej pomocy kościoła, dla potrzebujących, pójść do kościoła spróbować, zamiast się obrażać, w poniedziałek wtorek, wsłuchać się w sposób modlitwy, jest całkiem inny, patrz się teraz, na ogólny zarys kościoła, główną przyczyną niewiary, jest to , że mamy wątpliwości czy Chrystus jest w kościele, lub czy w ogóle jest.
[/quote]
ja nie potrzebuję kościoła, i stąd jestem zagubiony poszukujący boga? moja odpowiedź brzmi NIE! właśnie dlatego, że nie jestem już zgubiony mógłbym w każdej chwili opuścić kościelne statystyki bo mi to nie potrzebne wcale.
Ostatnio zmieniony wt lut 08, 2022 9:27 am przez karuna, łącznie zmieniany 1 raz.
[i]wdech i wydech
trwanie poza czasem
zima to zmiana[/i]