Postautor: Jaskolka » ndz maja 01, 2022 5:07 pm
Średnio lubię zaśmiecać sobie głowę linkami, wolę jak ktoś nie zasłaniając się czyjąś wiedzą i doświadczeniem sam z siebie powie co myśli na podstawie swoich doświadczeń. :idea: Ewentualnie podpierając się :arrow: cytatami, to sama robię. Bo nie wiem jak smakuje ciastko jeśli go sama nie spróbuję, a średnio mnie interesuje co na temat smaku ciastka ma pan x czy pani y. :animals-bunny:
Zrozum, [u]ja chcę Ciebie poznać[/u], nie jakąś nieznaną osobę z Internetu, która może nawet nie jest w pełni świadoma/y tego co mówi.
Oh
jak wiele razy mi mówiono coś czego nie posłuchałam i sama spróbowałam. Mój dyrektor w pracy odradzał składania papierów na rentę bo nie mam szans :naughty: :shhh: . Zrobiłam a właściwie uparłam się że złożę te papiery i .... dostałam rentę. :character-cookiemonster:
Mam charakter osoby niezależnej, słucham oczywiście innych tym bardziej , gdy kilka osób mi mówi że mam ogon to się oglądam, ale na wszelki wypadek sprawdzam w swoim sumieniu i intuicji czy nie da się czegoś zrobić na swój sposób. Amen.
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże