Postautor: Spokojny80 » pn paź 31, 2022 9:52 am
[quote=Eden post_id=679769 time=1667198777 user_id=7761]
[quote=Spokojny80 post_id=679765 time=1667195842 user_id=6395]
Też to paliłem i co chwila psuł się ten elektryczny,dlatego wolę palić normalne.
[/quote]
Kiedyś używałem E-PAPIEROSA: osobno zamawiane ustniki, osobno zamawiane baterie, osobno zamawiane olejki z aromatem i nikotyną. Tanio to wychodziło - ale ja uznałem, że jest to mniej zdrowe od produktów na prawdziwym tytoniu (np alergia, utrata smaku olejku, mała satysfakcja). Potem ogłaszali, że w serwisie aukcyjnym będzie zakaz handlu tym.
Kiedy mama była po szpitalu, siostra pomagała i namawiała mnie do niepalenia prawdziwych papierosów (nie może znieść, że ona nie może, a inni mogą). W sklepie monopolowym mieli e-papierosy i dokupywanie olejku - ale tak się psuły, że kasy szło tyle co na papierosy - tylko sklep monopolowy i kioski ruchu to mają, ale szajs się co chwilę psuje.
E-papierosy zostały społecznie prawie zbanowane - przestało być tanio, a zrobiły się niezdrowe i mało smaczne. To co jest w kioskach ruchu co chwilę się psuje. Wydaję codziennie 14,50 zł na papierosy.
[/quote]
Ja 15 złociszy na winstony cienkie niebieskie i wolę to jak elektryki bo przynajmniej się nic nie psuje i chcę palić normalny zbadany tytoń a nie jakieś niezbadane elektryki gdzie w olejku jest cała tablica mendelejewa i woda może się w płuchach po elektrykach zbierać,bo palisz skroplowana parę.
Michal