8
9
Moderator: moderatorzy
[quote=Amannn post_id=649697 time=1632413320 user_id=10077]
<blockquote><div><cite><a href="./memberlist.php?mode=viewprofile&u=6997">Catastrophique</a> pisze: <a href="./viewtopic.php?p=649694#p649694" data-post-id="649694" onclick="if(document.getElementById(hash.substr(1)))href=hash">↑</a><div class="responsive-hide">czw wrz 23, 2021 5:59 pm</div></cite>
<blockquote><div><cite><a href="./memberlist.php?mode=viewprofile&u=8200">Chłopiec Papuśny</a> pisze: <a href="./viewtopic.php?p=649690#p649690" data-post-id="649690" onclick="if(document.getElementById(hash.substr(1)))href=hash">↑</a><div class="responsive-hide">czw wrz 23, 2021 5:47 pm</div></cite>
<blockquote><div><cite><a href="./memberlist.php?mode=viewprofile&u=10077">Amannn</a> pisze: <a href="./viewtopic.php?p=649688#p649688" data-post-id="649688" onclick="if(document.getElementById(hash.substr(1)))href=hash">↑</a><div class="responsive-hide">czw wrz 23, 2021 5:43 pm</div></cite>
<br>
<br>
Jak katastrofa i trikster zostaną zbanowani to będzie zero zgłoszeń. Proszę zareaguj na obraźliwe posty Trickstera i katastrofy. Ja ich nigdy nigdzie nie obrażałem i nie obraziłem.
</div></blockquote>
Proszę ci jako użytkownik. Nie mów mi co mam robić. Jak polecicie to we dwójkę. Może przerwa wam się przyda.<br>
Do ciebie chyba dalej nie dotarło że to nie modzi banują. Ale jak Admin zapyta, to będę optował za waszą dwójką. Oczywiście na przerwę.
</div></blockquote>
Dlaczego nasza dwojka? Nie zasluguje na bana. Amannn chodzi za mna po forum od jakiegos miesiaca i pisze, ze wszystkich obrazam i jestem agresywny, co jest ciezka bzdura - spojrzcie na moje posty. Ciagle mnie prowokuje i insynuuje, nie ma zadnych innych tematow poza mna - to jest chore. Inni tez mu pisali, ze to jakas obsesja. Jemu jest potrzebny odpoczynek od forum - nie mi.
</div></blockquote>
Katastrofa nie udawaj. To ty powinieneś być zbanowany nie ja. Za banem dla ciebie jest 12 osób. Jesteś agresywny i obrażasz. Było tyle zgłoszeń twoich postów. Tu w tym dziale też mnie obraziłeś i kwalifikujesz się do bana tylko z tego powodu. Za prowokacje również wpierw piszesz że umówiłeś się na randkę a jak ktoś się spyta z kim to podnosisz fałszywy rwetes jakby nie wiadomo co się działo. Za coś takiego też powinieneś być zbanowany. Z tego co pisze chłopiec papuśny jest ok 50 zgłoszeń twoich postów z ostatnich trzech stron, to nie jest powód do bana?[/quote]
[quote=Amannn post_id=649578 time=1632332826 user_id=10077]
Chyba chłopak jak bardzo podobny do ciebie. Może dobrze na ciebie wpłynie bo wpływ Trickstera jest negatywny i to bardzo jakby podżegał cię do złego. Miejmy nadzieję że cię zdominuje bo ty musisz być dominowany żeby zła nie wyrządzać.[/quote]
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] i 2 gości