[quote="mei"]No raczej, że będę pisać. Proponuję, żebyś poszukała jakiegoś forum dla psychopatów, może tam znajdziesz więcej zrozumienia.[/quote]
Oczywiście, koniczynko, jesteś mile widziana na tym forum. Przynajmniej przeze mnie.
Moderator: moderatorzy
[quote="mei"]No raczej, że będę pisać. Proponuję, żebyś poszukała jakiegoś forum dla psychopatów, może tam znajdziesz więcej zrozumienia.[/quote]
[quote="Petruccio"][quote="mei"]No raczej, że będę pisać. Proponuję, żebyś poszukała jakiegoś forum dla psychopatów, może tam znajdziesz więcej zrozumienia.[/quote]
Oczywiście, koniczynko, jesteś mile widziana na tym forum. Przynajmniej przeze mnie.[/quote]
[quote="Słonecznik1"]Koncze wylewać jad ale muszę powiedzieć że dla mnie ona jest przekleta i niecierpe tego człowieka bo ciagle kłamie. to tyle. O Mati chodzi - to wogóle powinno zniknąc z evotu bo to jakiś gimbus lachociąg popromienny .
dobra ja już obiecuje że nie bede wracał do jej osoby. Mam inne tematy na głowie , tylko niec inni wiedza.[/quote]
słyszałem,ze twoja stara jest tak zajechana ze nie może usiedzieć na kiblu[quote="Maniek1234"]moze byc zajade ją hehe[/quote]
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] i 3 gości