Na yt czytane po polsku:
[youtube]
-znalezione w necie
Moderator: moderatorzy
[quote]Ashayana Deane, poprzednio publikująca jako Anna Hayes, jest autorką serii książek ,,Podróżnicy”, w tym wydanych w języku polskim ,,Śpiący uprowadzeni” i ,,Tajemnice Amenti”. Od wczesnego dzieciństwa została osobiście wyszkolona poprzez rytualne, fizyczne kontakty z Kapłanami z Ur Zgromadzenia Melchizedeka, starożytną Rasą Założycieli Ludzkiego „Rodu Graala”, która służy jako statutowy członek uniwersalnych organizacji usługowych Ligi Opiekunów oraz Międzywymiarowego Stowarzyszenia Wolnych Światów.[/quote]
[quote=Catastrophique post_id=684263 time=1670109365 user_id=6997]
Ty jesteś zależny od innych, ja juz od dawna nie;) .[/quote]
[quote=Catastrophique post_id=684267 time=1670126704 user_id=6997]
Potrafisz tylko wyzywac, ublizac, insynuowac i pomawiać. Możesz sobie o tym pomarzyć, co najwyżej. Jestes tutaj największym nolifem, piwniczakiem, samotnikiem etc, ktorego nikt nie lubi, a ja prowadzę szczęśliwe, spełnione, towarzyskie zycie. I to sie nie zmieni, co najwyżej uintensywni.
Czas spojrzec prawdzie w oczy, Amannn. A ta jest dla Ciebie bezlitosna.[/quote]
[quote=Amannn post_id=684320 time=1670181981 user_id=10077][quote=Catastrophique post_id=684267 time=1670126704 user_id=6997]
Potrafisz tylko wyzywac, ublizac, insynuowac i pomawiać. Możesz sobie o tym pomarzyć, co najwyżej. Jestes tutaj największym nolifem, piwniczakiem, samotnikiem etc, ktorego nikt nie lubi, a ja prowadzę szczęśliwe, spełnione, towarzyskie zycie. I to sie nie zmieni, co najwyżej uintensywni.
To się zmieni wszystko po twoim zawale katastrofa[/quote]
[quote=Catastrophique post_id=684366 time=1670227068 user_id=6997][quote=Amannn post_id=684320 time=1670181981 user_id=10077][quote=Catastrophique post_id=684267 time=1670126704 user_id=6997]
To się zmieni wszystko po twoim zawale katastrofa[/quote]
Jak wczesniej pisalem, bardziej to prawdopodobne w Twoim przypadku bo prowadzisz siedzaco - samotniczo - domowy tryb zycia, a ja zyje bardzo aktywnie. Tak wiec...;) [/quote]
Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] i 3 gości