Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
-
- zaufany użytkownik
Re: Chcę powiedzieć że...
-
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 46660127
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
Cezary pisał ze katastrofa został strasznie skrzywdzony i dlatego teraz się mści na ludziach. Jak ja mu nie pomogę to nikt mu nie pomoże. Ludzie będą z niego drwić wyśmiewać go tak jak te dziewczyny co na niego fufają albo się z nim umawiają by mieć darmowy obiad a maja partnerów a nikt mu pomocnej dłoni nie poda .
-
- zaufany użytkownik
[quote=zdrowy post_id=690305 time=1675274832 user_id=5219]
Czemu nie weźmiesz pod lupę innych użytkowników? Może też wymagają "Twojej" pomocy...[/quote]
To nie prawda Innym użytkownikom też odpisuje w tym na pytania na priva . Wielu ludziom na forum pomogłem .
Wiele też osób z forum zgłosiło się do szpitala na dzienny, w tym niektórzy pytali się o poradę czy warto.
-
- zaufany użytkownik
[quote=zdrowy post_id=690305 time=1675274832 user_id=5219]
Czemu nie weźmiesz pod lupę innych użytkowników? Może też wymagają "Twojej" pomocy...[/quote]
Weź też pod uwagę ze inni nie piszą tak jak katastrofa o swoich urojeniach stanach psychotycznych i porażkach z kobietami. On tak prosi o pomoc . Jemu nie ma kto inny pomóc On nie ma innych znajomych niż forumowiczów. A sąsiedzi. Wiesz jacy są sąsiedzi. Pewnie jak się by wieszak przy otwartych drzwiach to zadzwonią na pogotowie ale tak to nic . Ja nawet nie wiem czy ktoś się do niego w ciągu dnia odezwie. Dla niego całe życie to to forum jak kiedyś pisał Acidhouse.
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
[quote=Amannn post_id=690314 time=1675277452 user_id=10077]
Freshescape pisał nawet ze już tam był tylko go po paru dniach wyrzucili[/quote]
Rozumiem że nie doświadczyłeś jeszcze zjawiska, dostać wypis ze szpitala. Siedzisz chłopie na jakiejs detencji i bawisz sie w lekarza, napiepszajac z komury. Zycze Ci zebyś kiedyś poczuł się na tyle zdolny do zycia w społeczeństwie. Ze doswiadczysz dostania wypisu w szpitalu w którym jesteś i nie będziesz pisał pierdół. Ze ktoś kogoś ze szpitala wyrzucił ! I ze ten co siedzi u babinsskiego to jakas elita. Wariat na detencji nie po to jest izolowany od społeczeństwa\, jak prawdopodobnie ty zeby to była jakaś elita.
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
[quote=Amannn post_id=690320 time=1675279340 user_id=10077]
To czemu cię po trzech dniach wypisali ? Normalnie tam pozwalają być ludziom miesiącami Musiałeś coś narobić Prwnie zachowywałeś się tak jak na forum i podjęli decyzje temu panu już dziękujemy Katastrofę też jak nie poskromi swojej agresji to wyrzucą.[/quote]
Nie dziwie sie cxhłopie ze cie nie wypuszczaj. Zadna komisja nie zgodzi sie na to. Jesteś chłopie tak odwrócony, ze zycie z tobą pod jednym dachem to musi być prawdziwe piekło...
-
- zaufany użytkownik
-
- zaufany użytkownik
-
- bywalec
- Status: Guru
[quote=Amannn post_id=690314 time=1675277452 user_id=10077]
Freshescape pisał nawet ze już tam był tylko go po paru dniach wyrzucili.[/quote]
a dziwisz się że go wyrzucilu jask chodził z gołąą i całączerowną dupą na wierzchu po tych 4 lewatywach dziennie? Jak pawian
Nir wiem czy Katafonowi by tam było tak dpobrze, szczerze w to wątpię. Lepsze Norwegia. Nawet jak dalej mu dadzą leki to pewnie jakieś ustawią nowoczesne i doczesne wypaśne. Dawaj na zrzutę!
-
- bywalec
- Status: Guru
[quote=Amannn post_id=690328 time=1675281455 user_id=10077]
Mam nadzieje ze też masz Freshescape zarządzona farmakoterapię do końca życia Też jednak masz za małe dawki - gdyby twój psychiatra zobaczył twoje wpisy na forum na pewno by je podniósł. Pokaż mu je.[/quote]
On ma dożywotnio LSD doodbytniczo w czopach plus wódka dogardłwo przez lej
-
- zaufany użytkownik
[quote=pingui post_id=690342 time=1675289292 user_id=10018][quote=Amannn post_id=690314 time=1675277452 user_id=10077]
Freshescape pisał nawet ze już tam był tylko go po paru dniach wyrzucili.[/quote]
a dziwisz się że go wyrzucilu jask chodził z gołąą i całączerowną dupą na wierzchu po tych 4 lewatywach dziennie? Jak pawian:lol:
Nir wiem czy Katafonowi by tam było tak dpobrze, szczerze w to wątpię. Lepsze Norwegia. Nawet jak dalej mu dadzą leki to pewnie jakieś ustawią nowoczesne i doczesne wypaśne. Dawaj na zrzutę![/quote]
To co piszesz z Freshescapem to bardzo prawdopodobne Pasuje do niego I wiadomo teraz czemu się nie chciał przyznać co takiego zrobił.
Ja się wstydzę wysłać katastrofę do Norwegii zacznie obrażać pomawiać i wyzywać a potem dostanie urojeń ze Norwedzy chcą mu ukraść pseudowykłady.
Na babińskiego też boje się go wysyłać żeby nie narobił czegoś w Krakowie Lubię Norwegię i Kraków
Najchętniej bym katastrofę wysłał do Rosji Tam go wytłumia haloperidolem Szkoda ze nie ma mocniejszego leku. Jego w mojej ocenie trzeba tłumić ja nie wiem czy psychoterapia dużo da A silne leki tak . W Norwegii by się jeszcze mógł nie zgodzić na ich podanie a w Rosji nikt sue go nie będzie pytał .
-
- zaufany użytkownik
[quote=pingui post_id=690343 time=1675289457 user_id=10018][quote=Amannn post_id=690328 time=1675281455 user_id=10077]
Mam nadzieje ze też masz Freshescape zarządzona farmakoterapię do końca życia Też jednak masz za małe dawki - gdyby twój psychiatra zobaczył twoje wpisy na forum na pewno by je podniósł. Pokaż mu je.[/quote]
On ma dożywotnio LSD doodbytniczo w czopach plus wódka dogardłwo przez lej:lol: Przecież widać zę to odklejony typ:roll: [/quote]
Nie no widać Coś mu zryli banie Albo właśnie narkotyki albo denaturat nie przesączony o skórkę chleba albo nie wiem co. Tylko dla takich w szpitalach może nie być już miejsca na oddziałach rehabilitacyjnych zostaje oddział zamknięty o zaostrzonym rygorze.
-
- moderator
Lek w wersji do połykania, do ssania i jako czopki i doodbytniczo. Te dwie ostatnie metody nie wiem czym się różnią
Lek podawany nadmiernemu pleceniu farmazon. Po podnieś świadomość że coś się pierdoli i przywrócić na właściwą drogę merytoryczno- niekonwulsyjną. Maja zniknąć też niekontrolowane wymachiwanie przed ekranem gdy się pisze oraz nie sięgania ręką do miejsc intymnych gdy się jest podenerwowany. Lek ma pomóc zejść o obszarów wyimaginowanej rzeczywistości przez pacjenta któremu sie wydaje że ma specjalne okulary
Na razie mamy inny lek dostępny.

-
- zaufany użytkownik
-
- moderator
-
- zaufany użytkownik