Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Chcę powiedzieć że...

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 7:57 pm

Dwa lata temu zobaczyłem człowieka który pilnie potrzebuje pomocy psychoterapeutycznej I powiedziałem sobie że ja mu pomogę On nie ma nikogo w swoim otoczeniu kto mógłby mu pomoc Gdybym chciał mu szkodzić wyzywalbym go i oczerniał tak jak robi on a ja go tylko proszę żeby wszedł na właściwa drogę.

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Postautor: Chłopiec Papuśny » śr lut 01, 2023 8:58 pm

Jesteś Amannn protekcjonalny...

Awatar użytkownika
zdrowy
zaufany użytkownik

Postautor: zdrowy » śr lut 01, 2023 9:07 pm

Czemu nie weźmiesz pod lupę innych użytkowników? Może też wymagają "Twojej" pomocy...

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 9:20 pm

Czasem trzeba być dla kogoś trochę protekcjonalnym żeby temu komuś pomóc

Cezary pisał ze katastrofa został strasznie skrzywdzony i dlatego teraz się mści na ludziach. Jak ja mu nie pomogę to nikt mu nie pomoże. Ludzie będą z niego drwić wyśmiewać go tak jak te dziewczyny co na niego fufają albo się z nim umawiają by mieć darmowy obiad a maja partnerów a nikt mu pomocnej dłoni nie poda .

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 9:22 pm

[quote=zdrowy post_id=690305 time=1675274832 user_id=5219]
Czemu nie weźmiesz pod lupę innych użytkowników? Może też wymagają "Twojej" pomocy...
[/quote]

To nie prawda Innym użytkownikom też odpisuje w tym na pytania na priva . Wielu ludziom na forum pomogłem .

Wiele też osób z forum zgłosiło się do szpitala na dzienny, w tym niektórzy pytali się o poradę czy warto.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 9:29 pm

[quote=zdrowy post_id=690305 time=1675274832 user_id=5219]
[/quote]

Weź też pod uwagę ze inni nie piszą tak jak katastrofa o swoich urojeniach stanach psychotycznych i porażkach z kobietami. On tak prosi o pomoc . Jemu nie ma kto inny pomóc On nie ma innych znajomych niż forumowiczów. A sąsiedzi. Wiesz jacy są sąsiedzi. Pewnie jak się by wieszak przy otwartych drzwiach to zadzwonią na pogotowie ale tak to nic . Ja nawet nie wiem czy ktoś się do niego w ciągu dnia odezwie. Dla niego całe życie to to forum jak kiedyś pisał Acidhouse.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 9:50 pm

Sam też możesz pomoc komuś innemu jak widzisz ze ten ktoś prosi o pomoc Ważne by działać w dobrej wierze . Skąd wiesz może jak inni potrzebujący zobaczą jak namawiam katastrofę na babińskiego sami się tam zgłoszą jak np Freshescape lub Trickster. Freshescape pisał nawet ze już tam był tylko go po paru dniach wyrzucili. Sam katastrofa po pobycie tam byłby tak zadowolony ze by zachwalał ten szpital innym. Jestem przekonany. Nie ma też obawy tam zdrowych nie biorą Na rozmowie kwalifikacyjnej bo taka jest tam procedura sprawdzą czy katastrofa jest na tyle zaburzony by go przyjąć do siebie i udzielić nu pomocy . Tak trzeba się nastarać żeby tam się dostać : tylko osoby poważnie zaburzone mają tam wstęp.

Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Postautor: FreshEscape » śr lut 01, 2023 10:18 pm

[quote=Amannn post_id=690314 time=1675277452 user_id=10077]
Freshescape pisał nawet ze już tam był tylko go po paru dniach wyrzucili
[/quote]

Rozumiem że nie doświadczyłeś jeszcze zjawiska, dostać wypis ze szpitala. Siedzisz chłopie na jakiejs detencji i bawisz sie w lekarza, napiepszajac z komury. Zycze Ci zebyś kiedyś poczuł się na tyle zdolny do zycia w społeczeństwie. Ze doswiadczysz dostania wypisu w szpitalu w którym jesteś i nie będziesz pisał pierdół. Ze ktoś kogoś ze szpitala wyrzucił ! I ze ten co siedzi u babinsskiego to jakas elita. Wariat na detencji nie po to jest izolowany od społeczeństwa\, jak prawdopodobnie ty zeby to była jakaś elita.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 10:22 pm

To czemu cię po trzech dniach wypisali ? Normalnie tam pozwalają być ludziom miesiącami Musiałeś coś narobić Prwnie zachowywałeś się tak jak na forum i podjęli decyzje temu panu już dziękujemy Katastrofę też jak nie poskromi swojej agresji to wyrzucą.

Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Postautor: FreshEscape » śr lut 01, 2023 10:25 pm

[quote=Amannn post_id=690320 time=1675279340 user_id=10077]
To czemu cię po trzech dniach wypisali ? Normalnie tam pozwalają być ludziom miesiącami Musiałeś coś narobić Prwnie zachowywałeś się tak jak na forum i podjęli decyzje temu panu już dziękujemy Katastrofę też jak nie poskromi swojej agresji to wyrzucą.
[/quote]

Nie dziwie sie cxhłopie ze cie nie wypuszczaj. Zadna komisja nie zgodzi sie na to. Jesteś chłopie tak odwrócony, ze zycie z tobą pod jednym dachem to musi być prawdziwe piekło...

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 10:33 pm

Nie odpowiedziałeś na pytanie. Jaki był powód twojego przedterminowego wypisu. Choć to ze szukasz pomocy psychiatrycznej i psychologicznej jest dobre. Twoje zaburzenia oceniam na podobne do zaburzeń katastrofy. Pomijając oczywiście to co pisze o tobie Andrzej Lichosyt bo nie wiem czy to jest prawda Jeśli jednak to jest prawda to zoofilia to poważne zaburzenie psychiczne.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 10:57 pm

Mam nadzieje ze też masz Freshescape zarządzona farmakoterapię do końca życia Też jednak masz za małe dawki - gdyby twój psychiatra zobaczył twoje wpisy na forum na pewno by je podniósł. Pokaż mu je.

Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Postautor: pingui » czw lut 02, 2023 1:08 am

Freshescape pisał nawet ze już tam był tylko go po paru dniach wyrzucili.
[/quote]

a dziwisz się że go wyrzucilu jask chodził z gołąą i całączerowną dupą na wierzchu po tych 4 lewatywach dziennie? Jak pawian :lol:

Nir wiem czy Katafonowi by tam było tak dpobrze, szczerze w to wątpię. Lepsze Norwegia. Nawet jak dalej mu dadzą leki to pewnie jakieś ustawią nowoczesne i doczesne wypaśne. Dawaj na zrzutę!

Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Postautor: pingui » czw lut 02, 2023 1:10 am

[quote=Amannn post_id=690328 time=1675281455 user_id=10077]
Mam nadzieje ze też masz Freshescape zarządzona farmakoterapię do końca życia Też jednak masz za małe dawki - gdyby twój psychiatra zobaczył twoje wpisy na forum na pewno by je podniósł. Pokaż mu je.
[/quote]

On ma dożywotnio LSD doodbytniczo w czopach plus wódka dogardłwo przez lej :lol: Przecież widać zę to odklejony typ :roll:

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » czw lut 02, 2023 1:27 am

[quote=pingui post_id=690342 time=1675289292 user_id=10018]
Freshescape pisał nawet ze już tam był tylko go po paru dniach wyrzucili.
[/quote]

a dziwisz się że go wyrzucilu jask chodził z gołąą i całączerowną dupą na wierzchu po tych 4 lewatywach dziennie? Jak pawian :lol:

Nir wiem czy Katafonowi by tam było tak dpobrze, szczerze w to wątpię. Lepsze Norwegia. Nawet jak dalej mu dadzą leki to pewnie jakieś ustawią nowoczesne i doczesne wypaśne. Dawaj na zrzutę!
[/quote]

To co piszesz z Freshescapem to bardzo prawdopodobne Pasuje do niego I wiadomo teraz czemu się nie chciał przyznać co takiego zrobił.

Ja się wstydzę wysłać katastrofę do Norwegii zacznie obrażać pomawiać i wyzywać a potem dostanie urojeń ze Norwedzy chcą mu ukraść pseudowykłady.

Na babińskiego też boje się go wysyłać żeby nie narobił czegoś w Krakowie Lubię Norwegię i Kraków

Najchętniej bym katastrofę wysłał do Rosji Tam go wytłumia haloperidolem Szkoda ze nie ma mocniejszego leku. Jego w mojej ocenie trzeba tłumić ja nie wiem czy psychoterapia dużo da A silne leki tak . W Norwegii by się jeszcze mógł nie zgodzić na ich podanie a w Rosji nikt sue go nie będzie pytał .

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » czw lut 02, 2023 1:39 am

[quote=pingui post_id=690343 time=1675289457 user_id=10018]
[quote=Amannn post_id=690328 time=1675281455 user_id=10077]
[/quote]

On ma dożywotnio LSD doodbytniczo w czopach plus wódka dogardłwo przez lej :lol: Przecież widać zę to odklejony typ :roll:
[/quote]

Nie no widać Coś mu zryli banie Albo właśnie narkotyki albo denaturat nie przesączony o skórkę chleba albo nie wiem co. Tylko dla takich w szpitalach może nie być już miejsca na oddziałach rehabilitacyjnych zostaje oddział zamknięty o zaostrzonym rygorze.

Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Postautor: Kiciuś_XXL » czw lut 02, 2023 8:10 pm

Dowiedziałem sie, że ma powstać lek najnowszej generacji Haloniepierdol 3000mg. Stosowanie 3 x dziennie po jedzeniu, ale też:

Lek w wersji do połykania, do ssania i jako czopki i doodbytniczo. Te dwie ostatnie metody nie wiem czym się różnią

Lek podawany nadmiernemu pleceniu farmazon. Po podnieś świadomość że coś się pierdoli i przywrócić na właściwą drogę merytoryczno- niekonwulsyjną. Maja zniknąć też niekontrolowane wymachiwanie przed ekranem gdy się pisze oraz nie sięgania ręką do miejsc intymnych gdy się jest podenerwowany. Lek ma pomóc zejść o obszarów wyimaginowanej rzeczywistości przez pacjenta któremu sie wydaje że ma specjalne okulary

Na razie mamy inny lek dostępny.

[img]https://obrazki.elektroda.pl/6638711600_1675357137.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » czw lut 02, 2023 8:12 pm

Freshescape i katastrofa powinni go dostać. Trickster też. Problemem jest ze oni nie mowia wszystkiego lekarzowi To jak im ma go przepisać?

Awatar użytkownika
Kiciuś_XXL
moderator
moderator

Postautor: Kiciuś_XXL » czw lut 02, 2023 8:14 pm

Nie wiem, ale to dla nas wszystkich nadzieja

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » czw lut 02, 2023 8:16 pm

Tak ale oni mogą go nie chcieć przyjąć Dlatego namawiam katastrofę na szpital żeby dopilnowali czy bierze leki

Wróć do „inne”