Chcę powiedzieć że...

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Re: Chcę powiedzieć że...

Postautor: Amannn » wt sty 31, 2023 4:26 pm

Telefon do twojej psychiatry bratku poproszę. Tym razem już przegiołeś palę i pną musi się dowiedzieć co ty tak na prawdę robisz żeby zmienić ci leki na mocniejsze.

Awatar użytkownika
Ratel
bywalec

Postautor: Ratel » śr lut 01, 2023 12:23 am

Tylko Amann atakuje, a tu taki piękny dzień :)

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 12:39 am

Czemu chcesz odwodzić katastrofę od dania mi przez niego telefonu do jego psychiatry? Nie uważasz ze ja mogę nu pomóc? Co jak Katastrofa popełni samobójstwo odpowiesz za to? Jest grupa ludzi na forum która od dłuższego czasu chce katastrofie pomóc ja Digital Cezary Meduzola wcześniej jeszcze był papuśny i kilku innych. Jak widać ty do nich nie należysz.

Awatar użytkownika
Ratel
bywalec

Postautor: Ratel » śr lut 01, 2023 12:43 am

[quote=Amannn post_id=690199 time=1675201161 user_id=10077]
Czemu chcesz odwodzić katastrofę od dania mi przez niego telefonu do jego psychiatry? Nie uważasz ze ja mogę nu pomóc? Co jak Katastrofa popełni samobójstwo odpowiesz za to? Jest grupa ludzi na forum która od dłuższego czasu chce katastrofie pomóc ja Digital Cezary Meduzola wcześniej jeszcze był papuśny i kilku innych. Jak widać ty do nich nie należysz.
[/quote]

*słowo niedozwolone* farmazony, a czytałem długo forum zanim dołączyłem i tylko ty jesteś zaburzony, prawdopodobnie autystyczny i coś możesz sobie zrobić :P

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 1:10 am

Na tym forum nie wyzywamy. Wyzywają tylko osoby mocno zaburzone które wymagają pilnej interwencji psychiatrycznej . Ponadto staramy się być konstruktywni w tym doradzać ludziom bardzo chorym w rozwiązywaniu ich problemów, kierując się najlepsza wiedzą. Jeśli nie chcesz pomocy ani pomagać innym to po co odwiedzasz to forum? Troli tu nie potrzebujemy. Jeśli jesteś chory opowiedz o swoim akcie agresji swojemu psychiatrze. Ten zwieksz ci dawki leków i/lub odeśle się na psychoterapię.

Nie utrudniaj natomiast niesienia pomocy katastrofie. Dla ciebie jego losy są obojętne dla innych nie.

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Postautor: Catastrophique » śr lut 01, 2023 2:28 am

[quote=Ratel post_id=690200 time=1675201416 user_id=10655]
[/quote]

*słowo niedozwolone* farmazony, a czytałem długo forum zanim dołączyłem i tylko ty jesteś zaburzony, prawdopodobnie autystyczny i coś możesz sobie zrobić :P
[/quote]

Niestety to nie autyzm tylko skrajna glupota i wypaczenie prawdopodobnie przez lata zycia w samotnosci i niecheci do ludzi. Ktos mu kiedys zrobil spora krzywde i Amannn zamiast wybaczyc i zyc dalej postanowil nienawidzic i mscic sie na innych.

Amannn nie jest jedyny, internet, Facebook, fora sa mekka takich ludzi, bo w internecie jest latwiej sie na kims wyzyc i (niby) jestes calkowicie anonimowy.

Otoz nie.
[i]Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.[/i] |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 2:50 am

[quote=Catastrophique post_id=690217 time=1675207728 user_id=6997]
[quote=Ratel post_id=690200 time=1675201416 user_id=10655]
[/quote]

[/quote]

Niestety to nie autyzm tylko skrajna glupota i wypaczenie prawdopodobnie przez lata zycia w samotnosci i niecheci do ludzi. Ktos mu kiedys zrobil spora krzywde i Amannn zamiast wybaczyc i zyc dalej postanowil nienawidzic i mscic sie na innych.

Amannn nie jest jedyny, internet, Facebook, fora sa mekka takich ludzi, bo w internecie jest latwiej sie na kims wyzyc i (niby) jestes calkowicie anonimowy.

Otoz nie.
[/quote]

Czemu katastrofa tak piszesz Czy ktoś się na tobie warzywa Czy kiedykolwiek byłem ci nie życzliwy? Staram się cię wspierać jak mogę O dwóch lat namawiam cię na wypasiony szpital i psychoterapię oraz większe dawki leków które ukoją twój wewnętrzny ból i traumę a na dodatek wycisza cię abyś był milszy dla innych ludzi. Inni też ci pomagają Czemu tego nie doceniasz ? I przełączasz się do jakiegoś hejtera który odwidzi cię od opieki psychiatrycznej? Przecież ty wiesz katastrofa ze ty musisz się leczyć i to bezterminowo. Jesteś poważnie chory i to nie chodzi tylko o schizofrenie ale też o inne zaburzenia psychiczne jakie masz. Przecież sam wiesz ze jak się nie zmienisz to bardzo źle skończysz Nikt ci nie pomoże. Nie masz żadnego opiekuna i nikt ci po zawale albo wylewie ręki nie poda .

Teraz ja ci proponuje wypasiony szpital żebyś się zapisał a ty znowu dostajesz ataków nienawiści frustracji i agresji Czemu? Nie umiesz nad sobą zapanować Takie to trudne . Każdego kto chce ci pomoc tak traktujesz? A potem się dziwisz że ludzie cie źle traktują.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 2:54 am

Katastrofa gdybym nie był przekonany że na Babińskiego ci bardzo pomogą to bym cię nie namawiał.

Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Postautor: Catastrophique » śr lut 01, 2023 3:15 am

Tu nie chodzi o mnie, bo ja mam Twoja obsesje na moim punkcie gdzies, ale Ty probujesz specjalnie, swiadomie naklonic osoby, ktore czytaja forum do rezygnacji z lekow, doskonale zdajac sobie sprawe z tego jakie to moze miec konsekwencje. Tak sie probujesz mscic na innych ludziach za krzywdy, ktore uczyniono Ci wczesniej. Swiadczy to o Twojej bardzo slabej psychice.

Choc przypuszczam, ze raczej malo kto sie Ciebie poslucha przez to, ze pokazujesz na forum jak skrajnie chora i wypaczona osoba jestes. Totalnie niewiarygodną i bardzo odpychającą.

A jak jednak ktos sie poslucha i wyladuje w szpitalu, bedzie wiedzial gdzie szukac winnego. Konsekwencji nie unikniesz.
[i]Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym.[/i] |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 9:07 am

Nikt nie próbuje nakłonić cię do rezygnacji z leków. Nie kłam i nie pomawiaj. Masz kolejny aktak agresji i po raz kolejny w pełni kłamliwie podżegasz innych do przestępstwa . Powinieneś być społecznie izolowany! Od dwóch lat próbuje cię nakłonić do wizyty u psychiatry i opowiedzenia mu o twoich urojeniach i stanach psychotycznych abyś w końcu zaczął brać leki w dawkach jakie na ciebie działają . Sukcesywnie odmawiasz. Prosiłem cię wielokrotnie od dłuższego czasu abyś udał się do szpitala psychiatrycznego najlepszego w Polce aby obok psychoterapii właśnie ustawili ci leki w tym zwiększyli dawki lub dali leki mocniejsze a przede wszystkim żeby przypilnowali cię czy ty je rzeczywiście bierzesz i przestań w końcu łżeć. Jestem ostatnia osobą na forum która odwodziła by cię od leków Zreszta twój psychiatra zdecydował też ze jesteś na tyle zaburzony ze leki będziesz miał do końca życia . W przypadku innych osób psychiatrzy schodzą po pewnym czasie z leków bo takie mają wytyczne i jest to uzasadnione w świetle badań naukowych oni też tu podejmują decyzje a nie ja. Ja nikogo nie leczę. Ty choćby z uwagi na agresję i częste stany psychotyczne nie jesteś tymi wytycznymi objęty w twoim przypadku one mówią ze leki są do końca życia mimo ich wad i skutków ubocznych które są faktem. To samo dotyczy Freshescapea. Tricksterowi mimo iż też jest poważnie zaburzony lekarz pozwolił zejść z leków ale jak pisał Trickster zaburzenie mu się wtedy pogłębiło i została podjęta decyzja o powrocie do leków. W końcu pogódź się z tym i nie obrażaj. Tak musisz katastrofa brać bardzo silne leki bezterminowo dla bezpieczeństwa innych i dobra swojego. I nic tego nie zmieni. Musisz też iść na psychoterapię bo czynisz zło nie radząc sobie ze swoimi problemami. Wiem ze zazdrościsz osobom którym lekarze pozwolili zejść z leków Ale pomyśl co mógłbyś narobić gdybys nie był przez leki hamowany?

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: 46660127

Postautor: Chłopiec Papuśny » śr lut 01, 2023 4:43 pm

Psychopata jesteś Ammann, w dodatku niebezpiecznym.

Awatar użytkownika
Ratel
bywalec

Postautor: Ratel » śr lut 01, 2023 5:11 pm

Aman jest antyspołeczny poprostu i szkoda z nim pisać + jeszcze zadurzenia wielkościowe, czyli nie warto z nim pisać. Facet tylko na forum pisze cały dzień jak opętany- troll jak nic.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 5:47 pm

[quote="Chłopiec Papuśny" post_id=690256 time=1675258983 user_id=8200]
Psychopata jesteś Ammann, w dodatku niebezpiecznym.
[/quote]

Papuśny masz poważne kłopoty ze sobą Tak katastrofa zostanie w babińskim wyleczony a ty nie. Czy ty kiedykolwiek napisałeś cis sensownego.

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Postautor: Chłopiec Papuśny » śr lut 01, 2023 6:22 pm

Nie ma o co kopii kruszyć, po twoich tekstach. 😂

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 6:33 pm

Przecież też się możesz papuśny zgłosić do babińskiego jak chcesz. Ja proponuje to katastrofie bo on moim zdaniem najpilniej potrzebuje pomocy psychiatrycznej i psychologicznej ale nie zamyka to drogi innym potrzebującym .

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Postautor: Chłopiec Papuśny » śr lut 01, 2023 6:35 pm

Dziękuję za pamięć, lecz mam swojego już sprawdzonego terapeutę.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 6:41 pm

A no widzisz. Ja chce załatwić bezpłatna psychoterapię Katastrofie żeby mógł swobodnie porozmawiać o swoich problemach . My mu na forum też pomagamy ale pewne rzeczy musi mu powiedzieć osoba trzecia w setery oczy. Dla mnie katastrofa ma niewykorzystany potencjał ograniczają go kompleksy i frustracja i urojenia wielkościowe które odrywają go od rzeczywistości a po pewnym czasie zamieniają się w urojenia ksobne. Do tego dochodzą traumy z jego dzieciństwa o których pisał Cezary i jego mszczenie się na ludziach często chorych i potrzebujących pomocy jak choćby na kotku ale nie tylko. Praca z psychoterapeuta powinna go naprostować. Ja nie mówię o jednym spotkaniu czy dwóch ale np pół roku w babińskim.

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Postautor: Chłopiec Papuśny » śr lut 01, 2023 6:55 pm

Zajmij się sobą i swoim leczeniem, a nie innymi. Własnego życia nie masz?

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr lut 01, 2023 7:03 pm

A ci ci to tak przeszkadza ze katastrofa pójdzie na psychoterapię? Sam chodzisz

Awatar użytkownika
Chłopiec Papuśny
zaufany użytkownik

Postautor: Chłopiec Papuśny » śr lut 01, 2023 7:38 pm

Po prostu dziwi mnie twoje zajęcie katastrofą.

Wróć do „inne”