Szukam koleżanki

Uwaga: Ten dział jest widoczny w całym internecie. Ogłoszenia niewidoczne dla googla proszę umieszczać w podobnym dziale w "dla zarejestrowanych".

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Szukam koleżanki

Postautor: podniebnyromantyk » wt cze 06, 2023 9:24 am

Cześć, mam na imię Józef i mam 42 lata. Choruję od ponad 20 lat na schizofrenię ale mój stan zdrowia jest stabilny od kilku lat. Obecnie jeszcze na kilka lat mam przyznaną rentę.

Szukam koleżanki do rozmów. Może to być całkowicie wirtualna znajomość przez e-mail lub też telefonicznie czy jakiś komunikator. Niczego tak naprawdę nie zakładam i nie wykluczam prawdziwej przyjaźni czy nawet miłości.

Z charakteru jestem ucziwy i spokojny domatorski bo nigdy imprezy do mnie nie przemawiały. Z charakteru zawsze się utożsamiałem z Kłapouchym z Kubusia Puchatka z względu na odmienność widzenia świata i nie braniu udziału w gonitwie zycia.

Jestem z Bytomia na górnym Śląsku ale gdybym zechciał i wydał wszystkie oszczędności to mogę kupić mieszkanie w dowolnym mieście.

Jeśli chcesz napisz na e-mail: podniebnyromantyk@gmail.com a na pewno odpiszę. Adres podaje na własną odpowiedzialność i nie boję się botów i reklam :icon-smile:

Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik
Status: SCHPRNK
Gadu-Gadu: call me bajbe

Re: Szukam koleżanki

Postautor: karuna » wt cze 06, 2023 5:15 pm

Powodzenia xd
I'm trippin, hoes still tippin

Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Postautor: podniebnyromantyk » wt cze 06, 2023 8:17 pm

[quote=karuna post_id=699436 time=1686060910 user_id=10165]Powodzenia xd[/quote]

Dzięki, nie tracę wiarę choć ani jednego e-mail nie dostałem. Długo zwlekałem z decyzją ale w końcu się odważyłem. W ogóle chciałem przeczekać pandemię covid nawet jakby miała to być tylko wirtualna znajomość. Teraz nie chcę się już izolować i stałem się bardzo aktywny, ale nie :angry-cussingargument: mam koleżanki z którą mógłbym rozmawiać :(

Licze ze jest jakaś co tez czuję się izolowana lub ma ochotę na rozmowy w przez siebie wybranym sposobem jak e-mail czy telefon.

Bardzo dużo czasu teraz na codzień spędzam na wędrówkę i fotografuję wszystko co wpadnie mi w oko. Najwięcej czasu mam popołudniowych i wieczornych godzinach ale tylko dla tego ze tak chcę i zawsze mogę się dostosować.

Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik

Postautor: karuna » wt cze 06, 2023 8:25 pm

Na spokojnie, cierpliwości.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » wt cze 06, 2023 8:26 pm

Myśle ze łatwo nikogo nie znajdziesz. Ale też życzę powodzenia, oczywiście pomysł z ogłoszeniem jest dobry. Jak chcesz zwiększyć sobie szanse powodzenia to może napisz coś o sobie jeszcze więcej. Np co lubisz robić, czy jesteś mobilny itp. Możesz nawet rozważyć danie jakiegoś zdjęcia choć to by trzeba było jakoś oznaczyć żeby nikt go gdzie indziej nie wykorzystał być może. Albo przesyłać je tylko na priva. Tu na forum jest mało kobiet. I z twoich okolic chyba żadnej. Ale może jakaś trafi na to forum jako nieuzytkowniczka i się odezwie.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr cze 07, 2023 5:28 am

Ja bym ci proponował zarejestrować się na portalach randkowych i podać w opisie ze jesteś chory i czekać aż się jakaś odezwie. Albo nie podawać ze jesteś chory i szukać zdrowej partnerki .

Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Postautor: podniebnyromantyk » śr cze 07, 2023 8:18 am

[quote=Amannn post_id=699471 time=1686104912 user_id=10077]
Ja bym ci proponował zarejestrować się na portalach randkowych i podać w opisie ze jesteś chory i czekać aż się jakaś odezwie. Albo nie podawać ze jesteś chory i szukać zdrowej partnerki .
[/quote]

Nie jestem nastawiony na randki. Strefa seksualna mnie też nie interesuje. Szukam koleżanki w formie przyjaźni. Bardzo trudno o coś takiego w zyciu ale chciałbym żeby relacja była bezinteresowna i ucziwa bo to jest najbardziej wartościowe w zyciu. Nie jestem całkowicie przeciwny związkowi, ale nie jest to cel. Niczego nie zakładam poporostu i dyskwalifikuje nikogo. Mogą do mnie pisać nawet zajęte kobiety, w przyjaźni to nie przeszkadza. Jestem bardzo szczery i ucziwy, pozytywnie nastawiony na to co daje zycie.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr cze 07, 2023 11:25 am

To tym bardziej ująłbym to na twoim miejscu w opisie na portalu randkowym. Kobiety mające partnerów będą nie chętne by wchodzić w taką relację z tobą. Tutaj wątpię żeby ktoś do ciebie napisał chyba ze z drugiego krańca Polski to może i taka wirtualna znajomość.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr cze 07, 2023 1:57 pm

Zawsze sam też możesz zagadać na priva do użytkowniczek tego forum jeśli tylko o rozmowę ci chodzi.

Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Postautor: podniebnyromantyk » śr cze 07, 2023 4:28 pm

Obecnie to forum jest jedynym miejscem gdzie napisałem o chęci nawiązania kontaktu. Nie planuje dodawać nowe ogłoszenia nigdzie tym bardziej na portalach randkowych.

[quote=Amannn post_id=699497 time=1686135462 user_id=10077]
Zawsze sam też możesz zagadać na priva do użytkowniczek tego forum jeśli tylko o rozmowę ci chodzi.
[/quote]

Nie będę pisał prywatnie pierwszy, trochę to takie narzucać się.

Jestem tutaj nowy na forum ale sprawdzam ten temat systematycznie i jak nie będzie propozycja aktualna to na pewno o tym napisze.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr cze 07, 2023 4:59 pm

Ja wiem czy narzucanie się. Po to jest możliwość wysłania wiadomości na priva a nawet na e-mail aby można ją było wysłać . Jak ktoś nie życzy sobie takich wiadomości to blokuje tę opcję i do niego nie można pisać. Jak piszesz tylko jedną wiadomość to moim zdaniem się nie narzucasz. Tym bardziej jeśli ta wiadomość jest miła. Wiem ze były tu kobiety chętne do rozmowy. Ale rób oczywiście co sam uważasz za stosowne. Może ci się uda kogoś poznać. Problem w tym ze aktywna użytkowniczka jest obecnie tylko jedna.

Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Postautor: FreshEscape » śr cze 07, 2023 5:56 pm

[quote=podniebnyromantyk post_id=699515 time=1686144492 user_id=10733]
Nie będę pisał prywatnie pierwszy, trochę to takie narzucać się.
[/quote]

Może dla ciebie to tak znaczy. Bo jesteś zaburzony. Podrywanie partnera. To nie tylko pisanie pierwszemu. Nie tylko godzenie sie ze ktoś cie odrzuci a ktoś inny zaakceptuje jako przyjaciela. Bo przede wszystkim w pisaniu musisz udownodnić że ci zalezy i że sie starasz, cokolwiek przynajmniej dajac od siebie. A jak ty chłopie napisanie do kogoś traktujesz za narzucanie. To kazdy potraktuje to tak jak ja. Ze nie chcesz i nie bedziesz sie starał. Wiadomo, fajnie jak ci ktoś napisze wiadomosć pierwszy dajac ci zainteresowanie, ale jak chcesz cos wiecej, musisz to jakoś ciągnąć, dajac coś z siebie. Czy to kobiety czy mezczyzni, gdyby podchodzili w ten sposób ze napisanie do kogos co ten ktoś go interesuje, jako nażucanie sie. To byśmy wygineli.

A jeszcze musisz w dalszej perspetkywie wyczuć, kiedy możę załapać za posladek i pójść z kimś do łózka. Bo to naturalna potrzeba związku, czy jego początków... Nie wiem jak to sobie wyobrażasz, że napisanie do kogoś to narzucanie... Przemyśl to prosze..

Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Postautor: przegłosowany » śr cze 07, 2023 6:22 pm

@FreshEscape dobrze pisze
[size=85]gówno w proszku na kijoszku[/size]

Awatar użytkownika
podniebnyromantyk
zaufany użytkownik

Postautor: podniebnyromantyk » śr cze 07, 2023 7:53 pm

To jest forum dyskusyjne i dla tego piszę publicznie. Dałem propozycje nawiązania znajości w formie ogłoszenia. Myślę że pisanie prywatnie do kobiet tutaj było by narzucaniem się. To nie znaczy że mi nie zależy.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » śr cze 07, 2023 8:02 pm

Ok, rób co chcesz. Wyszedłeś z inicjatywa dając ogłoszenie. Jakbyś popisał do użytkowniczek, to zwiększyłby swoje szanse. Ale to przecież twoja sprawa. Narazie to masz odzew od samych facetów. Chcących coś z nudów pomóc. Choć nie zmienia to faktu że wydaje się iż się z tym narzucaniem mylisz. To znaczy jakbyś napisał coś miłego i prostego ze szukasz kogoś do pogadania to moim zdaniem nie byłoby to narzucanie się . Ale nikt nie będzie cię uszczęśliwiał na siłę. Zreszta jak nie będziesz miał długo odzewu, to może sam zmienisz zdanie. Wbrew pozorom użytkowniczek nie ma wcale dużo zwłaszcza takich jakie były aktywne w ostatnim czasie. Stad też mała szansa ze jakaś by do ciebie odpisała, ale zawsze jakaś szansa choć mała tu jest.

Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik

Postautor: karuna » czw cze 08, 2023 12:39 am

[quote=podniebnyromantyk post_id=699535 time=1686156816 user_id=10733]
To jest forum dyskusyjne i dla tego piszę publicznie. Dałem propozycje nawiązania znajości w formie ogłoszenia. Myślę że pisanie prywatnie do kobiet tutaj było by narzucaniem się. To nie znaczy że mi nie zależy.
[/quote]

No to przecież pisz na forum, nawiąż kontakt. Bo na razie to rzeczywiście dałeś tylko ogłoszenie, a żadna z pań tutaj o Tobie tak na prawdę nic nie wie poza tym, że szukasz towarzyszki.

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » czw cze 08, 2023 12:48 am

Dobre Karuna . Ale powiedz nam co on ma pisać w takim razie to może napisze.

Kolejny męski doradca się znalazł :).

Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik

Postautor: karuna » czw cze 08, 2023 12:56 am

A co mnie to obchodzi jak to zrobi. Nie mój interes, zauważam tylko, że nikt chłopaka z niczym nie kojarzy tutaj, a kto kupuje kota w worku?

Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Postautor: Amannn » czw cze 08, 2023 1:04 am

A teraz cię dopiero zrozumiałem. Chodzi ci o to żeby zaczął się udzielać ogólnie.

Awatar użytkownika
przegłosowany
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Postautor: przegłosowany » czw cze 08, 2023 1:19 am

Udzielanie ogólne. Później wstęp do wewnętrznego forum. A później grupen seks. :icon-mrgreen:
[size=85]gówno w proszku na kijoszku[/size]

Wróć do „szukam znajomości”